Tech Tossen

Acer lancerer monsterstol i en Air-model

Under sidste års IFA afslørede Acer den vanvittige Thronos-stol. I år er Acer så klar med en Air-model, der koster mindre end originalen, men mere end en lille bybil. The Predator Thronos Air hedder stolen, og hvis det lyder en smule lånt fra Apples Macbook Air, så er det fordi, at det er det. Princippet er det samme som hos Apple: lav et produkt der minder om originalen, spar nogle funktioner væk og sælg den lidt billigere.

Engadget fik mulighed for at prøve The Predator Thronos til IFA 2018.

I Acers tilfælde er lidt billigere så lig med en besparelse på 6.000 dollars, hvilket svarer til cirka 40.600 danske kroner. Med rabatten fratrukket ender The Predator Thronos Air på små 14.000 dollars, eller lige under 95.000 danske kroner. Og hvor har Acer så sparet, for at trykke prisen helt i bund? Man har skrottet den automatiske, motoriserede monitorarm. Det betyder, at man nu selv skal indstille højden på sine tre skærme.

Nu hvor der findes en Predator Thronos som vi alle har råd til, så skal I alligevel lige tænke jer om, inden I løber direkte i Elgiganten efter monsterstolen. Der følger nemlig hverken skærme, tastatur, mus, headset eller selve PC’en med. Der er dog tid til at spare op til computeren og de tre skærme. The Predator Thronos Air kommer nemlig først i handlen, i sidste kvartal af 2019, uden at Acer har været yderligere informative om lanceringsdatoen.

Exit mobile version