Tech Tossen

Age of Empires 4-gameplay afsløret på X019

Microsoft præsenteret det første kig på Age of Empires 4 på X019, hvilket afslørede, at den nye tilføjelse til den succesfulde RTS-serie foregå i middelalderen. Videoen viste også to af de civilisationer, der vil kunne spilles i spillet, mongolerne og englænderne.

Age of Empires 4 blev først annonceret på Gamescom i 2017, men Microsoft har været stille om spillet siden da. Det udvikles af Relic Entertainment, et Sega-ejet selskab, der er bedst kendt for de velrespekterede Company of Heroes-spil.

Spillet fortsætter sin klassiske game-play-stil, men dagens trailer viser, hvor mange detaljer Relic sigter efter. Både med hensyn til genstande som bygninger, og antallet af kampenheder på skærmen, på et hvilket som helst tidspunkt. Vi får helt sikkert flere oplysninger om Age of Empires 4 i de kommende måneder.

Age of Empires 2: Definitive Edition er ude nu

Udover fremvisningen af hvad man kan glæde sig til, med det nye spil i serien, er Age of Empires 2: Definitive Edition i dag ude på Steam, Humble og andre fine digitale storefronts.

Age of Empires 2-remasteren inkluderer opdaterede 4K-visuals, remastered orkestrale lydspor og forskellige andre balance-justeringer og forbedringer. Ved siden af disse ændringer leveres Age of Empires 2: Definitive Edition med et splinternyt indhold “The Last Khans”, som tilføjer yderligere tre kampagner og fire civilisationer. Age of Empires 2: Definitive Edition understøtter også Cross-Platform mellem Windows 10 og Steam.

Exit mobile version