Tech Tossen

Amazon på vej med en Fallout TV-serie

Amazon Studios har en Fallout TV-serie i støbeskeen. Ifølge Deadline vil Westworld-skaberen, Jonathan Nolan, og Lisa Joy fra Kilter Films stå for showet. Det sammen med sammen med Todd Howard og James Altman fra Bethesda.

”Fallout er en ikonisk global franchise, med legioner af fans over hele verden og en rig, dybt overbevisende historie, der styrker det. Og Jonah og Lisa er de perfekte historiefortællere til at bringe denne serie til live.” Sagde Amazon Studios COO og co-chef for TV, Albert Cheng. ”Vi er glade for at arbejde sammen med Bethesda for at bringe Fallout til tv.”

“Vi er enorme fans af deres arbejde, og kunne ikke være mere begejstrede for at arbejde sammen med dem og Amazon Studios.”

Sagde Todd Howard om Nolan og Joy

Læs også: Nyt Pokémon-spil ligner League of Legends

Vi kender endnu ikke detaljerne for Fallout TV-showet – og der er åbenbart meget at trække på. Universet i Fallout-spillene har inkluderet Californien, Nevada, Washington DC, Boston og Virginia og spænder over flere hundrede år. Det vil være interessant at se, om showet holder til et specifikt spil i Fallout-serien. Showet kan også introducere en helt ny ramme og historielinje.

I og med, at Amazon står bag serien, vil den naturligvis blive at finde på Amazon Prime Video. En af fordelene ved Amazon Prime Video er i øvrigt, at det inkluderer Twitch Prime.

Exit mobile version