Tech Tossen

Analytiker: iPhone 14 Pro kommer med hole-punch kamera

Phone 13. (Foto: Apple)

Phone 13. (Foto: Apple)

Den nye iPhone 13-serie blev lanceret i sidste uge, og er ikke engang kommet i handlen endnu. Ikke desto mindre er rygterne omkring næste års iPhone-line-up allerede startet. Den velansete Apple-analytiker, Ming-Chi Kuo, er således kommet med sine første forudsigelser for næste års Apple-produkter. Dette inkluderer blandt andet to iPhone 14 Pro-modeller, som begge kommer med det såkaldte hole-punch kamera, skriver 9to5Mac.

Læs også: Her er de største nyheder fra Apple California Streaming

Hole-punch-designet skal erstatte det velkendte skærmhak – også kendt som “notchen”. Altså den lille sorte bar i toppen af iPhone-skærmen. Hole-punch-designet er blot en lille cirkulær udskæring i toppen af skærmen, hvor frontkameraet placeres. Dermed vil næste års iPhone Pro-modeller, hvis Kuos forudsigelser holder stik, have meget bedre udnyttelse af telefonens overfladeareal.

Ifølge Kuo, vil hole-punch-udskæringen på iPhone 14 Pro indeholde et nyt vidvinkelkamera på 48 megapixels. Der er altså tale om en betragtelig opgradering fra det nuværende frontkamera, som “kun” er på 12 megapixels.

Læs også: Video: Apple AirTags anmeldelse

Kuo mener også, at 2022 bliver året, hvor der kommer en 5G-version af iPhone SE, samt en mere prisvenlig iPhone 14 Max, som vil tilbyde en stor skærm på 6,7 tommer – uden de dyre Pro-funktioner. Uanset hvad, så er disse bare første af mange rygter, der nok skal nå at komme. iPhone 14-serien ventes nemlig ikke lanceret før om et år.

Exit mobile version