Et adventure og puzzle-spil ud over det sædvanlige, som tager dig tilbage til barndommen i sandkassen på legepladsen. Du er centrum i en lille drengs fantasi hvor du skal redde din røde familie, og flok, fra de onde blå som har forskanset sig i den anden ende af sandkassen. Målet er at skaffe vand til de rødes landsby igen, efter de blå har lukket for forsyningen. Spillet er med sin flotte grafik, detaljerede verden og fængende historie, en ny og spændende måde at spille puzzle-spil på.

Supraland – Supra games

I din mission på at skaffe vandet tilbage til din landsby, bliver du taget i gennem et univers af fantasimonstre og farlige forhindringer, som alle kræver lidt logisk tankegang at overkomme. Du skal på din vej løse en række gåder, som virkelig kan sætte ens hjerne i kog, men når først lyset er gået op for dig, vil du hungre efter at løse flere af de sjove gåder. Spillet er præget af mange farver som skal kombineres i den rigtige sammensætning, og man kan ligeledes gøre brug af helt almindelig viden fra hverdagen, så som tyngdekraften, magnetisme, vand og elektricitet.

Supraland – Supra games

Personligt blev jeg fanget af spillet lige fra start, og jeg havde meget svært ved at slippe det igen. Jeg spillede ca 6 -8 timer dagligt, og spillet var gennemført på ca 5 dage. Dog har jeg lyst til at give det en tur mere fra begyndelsen, da man nogenlunde selv vælger hvad vej man tager i spillet.

Supraland scorer samlet 4½ stjerner, hvilket betyder, at spillet er helt i særklasse.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments