Tech Tossen

Apex Legends Mobile ruller ud som regional beta

Apex Legends Mobile. (Foto: EA)

Apex Legends Mobile. (Foto: EA)

EA’s super populære battle royale, Apex Legends er nu på vej som mobilspil. I første omgang er der tale om en regional beta, som ruller ud til spillere i Indien og Filippinerne. Den begrænsede betatest starter allerede senere i denne måned. Og selvom det i første omgang kommer til at foregå udenfor Danmark, giver det håb om, at vi ikke skal vente alt for længe på en lancering af Apex Legends Mobile herhjemme.

Læs også: Apex Legends kommer til switch til efteråret sammen med cross-play

I et blogindlæg forklarer Chad Grenier, som er Game Director på Apex Legends, lidt om planerne. Først og fremmest, er Apex Legends Mobile specialdesignet til mobile enheder med touchskærme. Der er tænkt over både optimering til smartphones, samt strømlinet styring. Det er dermed en helt ny version af spillet – som ifølge Grenier er tro mod originalen.

EA lader ikke til at være meget for at give en tidhorisont for, hvornår Apex Legends Mobile ruller ud i andre dele af verden. Og faktisk er det ikke kun geografisk, at spillet er begrænset. I første omgang ruller betatesten kun ud på Android-enheder. EA fortæller, at som testen skrider frem, planlægger spiludvikleren at udvide med både nye regioner(forhåbentlig Norden), samt iOS-understøttelse.

Læs også: Xbox Cloud Gaming kommer til Windows PC og iOS

Fordi der er tale om et nyt spil, og ikke bare en mobilport af et PC-spil, vil der ikke være mulighed for cross-play med andre platforme. Til gengæld vil Apex Legends Mobile, ligesom originalen, være fuldstændig gratis at spille. EA undertreger også, at betalt indhold aldrig vil give en konkurrencemæssig fordel.

Du kan læse hele blogindlægget her.

Exit mobile version