Tech Tossen

Apple tester ny MagSafe på fire nye iPhone-modeller

MagSafe og iPhone (Foto: Brandon Romanchuk @Unsplash)

MagSafe og iPhone (Foto: Brandon Romanchuk @Unsplash)

Vi begynder for alvor at nærmere os lanceringen af Apples nyes iPhone-modeller. Serien forventes at blive lanceret i denne måned, og navnet forventes ikke overraskende at være iPhone 13. Som det jo altid er, når vi nærmer os en lancering, begynder rygterne at tage til. Denne gang har Apple tilsyneladende testet en ny MagSafe på fire nye iPhone-modeller.

Læs også: Apple lader dig deaktivere nattilstand i iOS 15 som standard

Det er Macrumors, der har spottet en FCC-ansøgning til det, der muligvis er en ny og forbedret MagSafe-oplader. I ansøgningen har Apple testet enheden på fire nye iPhone-modeller. Derudover er den nye MagSafe også testet på fire eksisterende modeller – A2176, A2172, A2341 og A2342. Disse passer med modelnumrene på iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max.

Tilbage i juni registrerede Apple også modelnumrene på de nye iPhone 13-enheder, som har fået modelnumrene:

Ingen af disse er dog nævnt i forbindelse med den nye MagSafe. Men uden at satse hele butikken, kan vi godt antage, at de fire nye enheder er direkte efterfølgere til de fire iPhone 12-modeller.

Læs også: Video: Apple AirTags anmeldelse

Et af de mere vedholdende rygter omkring iPhone 13 er, at de kommende telefoner kommer med et stærkere sæt magneter på bagsiden. Og netop magneterne på bagsiden bruges til MagSafe. Spørgsmålet er så bare, om der er tale om bedre, eller hurtigere, opladning, eller om det blot er styrken af magneterne og placeringen af opladeren, der er optimeret.

Exit mobile version