Tech Tossen

Apple TV+ kan få Augmented Reality

Apple TV+ (Foto: Apple)

Apple TV+ (Foto: Apple)

Hvis du ikke kender til begrebet, Augmented Reality, så vil jeg ganske kort forklare det. Teknologien går ud på at sammenflette den virkelige verden med en virtuel ditto. Det ses for eksempel i Pokemon Go, hvor du via din telefons kamera kan se de små monstre på gader og stræder i den verden, vi nu engang eksisterer i. Det er noget, som Apple angiveligt vil bringe til Apple TV+.

Læs også: Apple udvider iPhone-produktion i Indien

Ifølge Bloomberg planlægger Apple at bringe Augmented Reality til Apply TV+ til næste år. Det forlyder, at selve indholdet muligvis bliver karakterer eller ting fra de forskellige film og serier, som vil kunne “trækkes” ind i den virkelige verden ved hjælp af en iPhone- eller iPad-app. Oprindeligt var Apples plan, at funktionen skulle lanceres i år. Men det var altså inden coronavirus vendte hele verden på hovedet.

Formålet med Augmented Reality til Apple TV+ er angiveligt, at tiltrække og fastholde abonnenter. Derudover er det en glimrende mulighed for Apple, til at promovere producentens teknologi. Funktionen bliver desuden sammenlignet med bonusindhold, såsom kommentarspor og slettede scener.

Augmented Reality på Apple TV+ kan få følgeskab af et par briller

Ifølge rygter, arbejder Apple på to Augmented Reality-enheder. Det forlyder at Apple forventes at lancere et såkaldt AR-headset i 2022. Derefter følger en Augmented Reality-brille i 2023. Tidligere i år lancerede Apple en ny iPad Pro, der kom med en såkaldt LIDAR-sensor. Sensorens formål er netop at forbedre oplevelsen med Augmented Reality på iPad. Selvsamme LIDAR-sensor vil ifølge Bloomberg også være at finde i nogle af Apples kommende smartphones. Rygtet går godt hånd i hånd med de Augmented Reality-forbedringer, der allerede nu ses i betaversionen af iOS 14.

Læs også: Derfor skal du ikke købe Apples nye iPad Pro

Apple TV+ blev lanceret sidste år, hvor der blev introduceret et års gratis medlemskab til brugere, der købte en ny Apple-enhed. Jeg har personligt fået abonnementet med køb af Apple TV-boksen. Havde jeg ikke fået det gratis abonnement, ville jeg ikke betale for det. Det er for småt med indhold, mens der er for langt imellem nye udgivelser. Derfor giver det rigtig god mening, at Apple forsøger at hive en kanin op af hatten, for at bevare de mange gratis-abonnenter, der står til at forlade tjenesten. Det er selvfølgelig ikke sikker, at Apple bærer hele skylden for manglende indhold. Coronapandemien har givetvis sat en masse af gigantens planer på pause.

Hvis rygtet taler sandt, glæder jeg mig utroligt meget til at se, hvad Augmented Reality kan bringe til Apple TV+.

Exit mobile version