Tech Tossen

Apple TV kommer til Xbox i denne måned

Apple TV ser ud til at blive klar til Xbox, lige tids nok til lanceringen af Xbox Series S og Xbox Series X. Apple TV-app’en bliver tilgængelig på tværs af alle Microsofts konsoller. Dermed er det ikke kun de nye konsoller, der får glæde af Apples streamingtjeneste, men også de nuværende Xbox One-konsoller.

Læs også: Sammenligning: Xbox Series X vs. Xbox Series S

Apple TV blev lanceret sidste år, men har indtil nu ikke været at finde på Xbox. Også PlayStation 5 får glæde af tjenesten, der blandt andet byder på succes-serier, som The Morning Show og Ted Lasso.

Microsoft har desuden bekræftet en lang række andre streamingtjenester, der sammen med Apple TV vil være klar fra den 10. november.

Vi er glade for at annoncere, at dine yndlings underholdningsapps, som du nyder på Xbox One, bliver tilgængelige på Xbox Series X og Series S. Det betyder at dine yndlings streamingtjenester, som Netflix, Disney+, HBO Max, Spotify, YouTube, YouTube TV, Amazon Prime Video, Hulu, NBC Peacock, Vudu, FandangoNow, Twitch, Sky Go, NOW TV, Sky Ticket og flere, vil være tilgængelige, når du tænder din nye Xbox-konxol den 10. november.

Læs også: Nu kan du snart spille Xbox på din iPhone

Næste generation af Xbox-konsoller vil desuden understøtte tilbehør fra Xbox One-serien. Det inkluderer blandt andet fjernbetjeninger. Microsoft har skjult den infrarøde modtager til fjernbetjeninger bag synkroniseringsknappen til Series S og X. Udover fjernbetjeninger, vil Xbox Series S og X også understøtte Xbox One-controllere. Det betyder, at du kan bruge din nuværende controller med de nye konsoller. På den måde sparer du de 5-700 kroner, som en ny controller koster.

Exit mobile version