Tech Tossen

Assassin’s Creed Valhalla kommer allerede til november

Den næste Assassin’s Creed er ude den 17. november, det blev bekræftet på Ubisoft Forward. Ubisoft annoncerede udgivelsesdatoen som en del af sin Ubisoft Forward-livestream, der omfattede et udvidet blik på Assassin’s Creed Valhalla – det ikke var et overraskende udstillingsvindue, efter at video fra spillet lækkede tidligere i denne uge.

Udgivelses-datoen lækkede faktisk allerede lørdag, forud for Ubisoft Forward – og nu er det altså bekræftet. Du kan fange spillets seneste gameplay-trailer herunder.

Du spiller som Eivor, en kriger og viking-klanleder. Selvom det ikke vises i traileren, vil spillere være i stand til at vælge, hvilken version af Eivor de vil spille, mand eller kvinde. Vi ved endnu ikke, om der er nogen forskel i spillet mellem de to versioner af Eivor. Altså udover udseendet og en anden stemmeskuespiller.

Hvornår og hvor foregår Assassin’s Creed Valhalla?

Assassin’s Creed Valhalla finder sted i England i det niende århundrede, begyndende i år 873. Din klan har forladt Norge for at starte et nyt liv i England, som måske er lidt mere gæstfri, men det er ikke let at overtage et nyt territorium. Du bliver stadig nødt til at beskæftige dig med sakserne, som slet ikke er begejstrede for din tilstedeværelse.

I vores virkelige historie, invaderede og erobrede vikingernes store dele af England mellem 860 og 900 e.Kr., men mindre angreb foregik faktisk årtier før. Kong Alfred den store af Wessex, en autentisk figur, befinder sig i Valhalla-traileren ovenfor og sender sine soldater ud for at bekæmpe vikingerne. Han var en af de få engelske herskere, der med succes slog de nordiske hære tilbage.

Du kommer til at styre din egen vikingeby i det nye Assassin’s Creed.

Er Assassin’s Creed Valhalla et RPG som Odyssey?

Assassin’s Creed Odyssey gjorde den velkendte stealth action-serie til en fyldig RPG-oplevelse og tilføjede forgrenede dialoger og spillervalg, der kunne ændre historiens gang. Det var en velkommen ændring for serien, så vi er glade for at se RPG-systemer fortsætte i Valhalla.

“Avanceret RPG-mekanik giver dig mulighed for at forme væksten af din karakter og påvirke verdenen omkring dig,”

Siger Ubisoft
I Assassin’s Creed Valhalla kan du spille hovedpersonen, Eivor, som enten mand eller kvinde.

Du administrerer din egen vikingeby helt ned til at have din egen tatoverings-salon!

Assassin’s Creed-serien har lejlighedsvis dykket ned i tilpasselige baser i fortiden. I Valhalla vil base-ledelse spille en stor rolle. ”Det er din egen vikingeby, som du vil se blomstre og vokse, og som dine klankammerater vil bo i,” fortalte hovedproducent, Julien Laferrière. “Det er i centrum af vores opgaver og centrum for de beslutninger, du træffer. Vi vil have, at spillerne skal se konsekvenserne af deres handlinger.”

Du administrerer og dyrker en vikingeby i England, som vil omfatte konstruktion og opgradering af forskellige bygninger, såsom kaserne, en smed og endda en tatoverings-salon – så du kan fylde dig selv og din klan med blæk!.

Læs også: Far Cry 6 afsløret på Ubisoft Forward, udkommer i 2021

Kampsystemet i Assassin’s Creed Valhalla bliver ret brutalt.

Hvordan ser kampsystemet ud?

Der er en stor kamp i den filmiske trailer, og kreativ direktør Ashraf Ismail taler detaljeret om det udviklerens kommentarvideo. ”Hvis du skal lave et vikingespil, skal kampene være meget visualiseret. Det skal være ret brutalt,” siger han.

Ismail siger, at der vil være store, episke kampe i spillet, ud over raids. Det er svært at ekstrapolere, hvordan kamp virkelig vil føles fra en spiltrailer, men den indeholder nogle ting, vi vil støde på i spillet. Herunder nogle meget høje, stærkt pansrede saksiske krigere. Ismail siger, at disse soldater vil have nogle svage punkter, som antydes i videoen, når Eivor stikker ham gennem knæet.

Her er nogle noter om Eivors bekræftede kampevner:

Ud over pc kommer Assassin’s Creed Valhalla til både nuværende og næste gen-konsoller og Google Stadia. Xbox Series X- og PlayStation 5-versionerne ser ud til at blive lanceret på et senere tidspunkt.

Opgrader Assassin’s Creed Valhalla til PlayStation 5 og Xbox Series X

Du kan selvfølgelig allerede nu forudbestille Assassin’s Creed Valhalla via Ubisofts hjemmeside. Spillet fås i fire forskellige versioner, og kommer til PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia og PC den 17. november. Køber du spillet til enten PlayStation 4 eller Xbox One, så vil du få gratis adgang til den version, der udgives til PlayStation 5 og Xbox Series X på et senere tidspunkt.

Exit mobile version