Tech Tossen

Blizzcon 2019 er overstået: Læs de største nyheder her

Åbningsceremonien for BlizzCon 2019, der blev præsenteret live fra Anaheim Convention Center i Anaheim, Californien, er forbi. Her er alle de største historier, inklusive de første detaljer til Diablo 4 og Overwatch 2, ny information om World of Warcraft næste udvidelse og den nye autobattler-tilstand, der kommer til Hearthstone.

Diablo IV

Den største annoncering var afsløringen af Diablo 4. Det isometriske action-rollespil går tilbage til sine rødder med en solo og en samarbejdsdel, der ser mere dyster ud end noget, serien har lavet før. Det vil også omfatte spiller-mod-spiller-kampzoner. Det erklærede mål er at skabe en blodigere, mere uhyggelig oplevelse, og publikum syntes imponeret.

Læs mere i om Diablo 4 i denne artikel.

World of Warcraft: Shadowlands

Efter generationer i krig er indbyggerne i den efterhånden aldrende fantasy-MMO, World of Warcraft, … stadig i krig. Blizzard annoncerede spillets næste store udvidelse, Shadowlands, og det forventes en gang i 2020.

Den detaljerede CGI-trailer til Shadowlands viser Sylvanas Windrunner, der tager Helm of Domination fra Bolvar Fordragon og derefter river den fra hinanden. Denne handling åbner et slør mellem Azeroths verden og dens version af helvede. Handlingen vil se spillere springe igennem denne portal for at påtage sig “frygt og skønhed, der aldrig er beregnet til dødelige øjne.”

Udvidelsen vil omfatte ny fraktion, kaldet Covenants, raids på højt niveau og en helt ny karakterklasse. Udvidelsen kan allerede nu forud-bestilles.

Hearthstone: Dragons Descent & Ny Auto Battle Gamemode

Hearthstones næste udvidelse kaldes Descent of Dragons, som vil afslutte historien, der begyndte med Rise of Shadows og Saviors of Uldum. Handlingen finder sted i Dragonblight, som fans vil genkende fra World of Warcraft: Wrath of the Lich King. Den store “fjende” er denne gang, Galakrond the Nightmare. Den legendariske drage har to alternative former, som spilleren kan skifte mellem takket være et nyt nøgleord, Invoke.

Den langt største nyhed på Hearthstone-fronten er meddelelsen om en helt ny gameplay-tilstand kaldet Battlegrounds. Inspireret af vildt populære spil som Dota Auto Chess, Underlorlds og League of Legends ‘Teamfight Tactics, kommer denne med en vis CCG-smag. Enheder bliver opgraderet ved at matche tre af samme type, og der kan bruges yderligere bonusser til at flette flere enheder fra samme klasse.

De, der forudbestiller Descent of Dragons, får adgang til Battlegrounds tirsdag 5. november.

Overwatch 2

Overwatch 2 sker, og det vil omfatte en længe ventet historiefunktion. Mindst 22 helte lanceres med spillet, og alle 31 eksisterende figurer får et helt nyt look til efterfølgeren. Den nyeste tilføjelse til holdet hedder Sojourn, selvom fans af spillets historie vil kende hende som kaptajn Sojourn.

Præsentationens højdepunkt var en hjertevarmende film med titlen “Zero Hour”, centreret omkring fanfavoritter Mei, Tracer og Winston. Filmen kulminerer med en kamp mod en massiv Omnic og reformationen af den fiktive Overwatch-taskforce.

Gameplay-ændringer bugner, inklusive nye helteevner og synergier. Der vil være masser af PvE indhold. Og måske mest overraskende er meddelelsen om, at alle kosmetiske oplåsninger vil fortsætte for ejere af det originale Overwatch. Det inkluderer skins, sprays, sejrposeringer … alt. Blizzard bekræftede ikke platforme eller et udgivelsesvindue for Overwatch 2.

Exit mobile version