Tech Tossen

Call of Duty: Mobile får zombier i en begrænset periode

Call of Duty: Mobile Zombies er online. Det betyder et velkendt map fyldt med de zombier, som vi efterhånden elsker i Call of Duty-serien. Derudover byder den tidsbegrænsede spildel også på nye monstre og en pæn sjat belønninger.

Alle spillere, der er på level 5 eller højere, kan spille Zombies i skrivende stund. Hvis du sidder og har lyst til at prøve den nye spildel, så er det med at komme i gang. Spiludvikleren har nemlig bekræftet, at Zombies kun bliver tilgængeligt i en begrænset periode. Det er dog ikke bekræftet, hvornår Call of Duty: Mobile igen forventes at være “zombiefri”.

https://usercontent.one/wp/www.techtossen.dk/wp-content/uploads/2019/11/2019-11-25-20-00-34_Trim.mp4?media=1703934580

Denne version af Zombies foregår i Shi No Numa, også kendt som Swamp of Death, fra Call of Duty: World at War. Der er to spiltyper; Survival Mode og Raid Mode. Survival Mode er som vi kender det, hvor man skal overleve så længe som muligt, mod en endeløs strøm af fjender, der bliver flere og stærkere. Samtidig har man mulighed for at købe bedre våben, købe Mystery Boxes, barrikadere vinduer og åbne op for nye områder i mappet.

I Raid Mode skal du overleve et bestemt antal bølger af zombier, før spillet går i Boss Mode og smider en stor, lilla skorpion-alien-zombie-ting efter dig.

Tjek også vores guide til at spille Call of Duty: Mobile gratis på PC.

Begge spiltyper kan spilles på normal- eller “Heroic”-sværhedsgrad. I Survival Mode findes der et såkaldt Easter Egg på Heroic, der låser op for et specielt map. I Raid Mode betyder sværhedsgraden forskellen på, hvorvidt du skal kæmpe mod 8 eller 12 bølger af fjender, før skorpion-fyren viser sig.

Ligegyldigt hvordan du vælger at spille Zombies, så er der belønninger for hver tredje “wave” af zombier. Belønningerne er dog begrænset til maksimum fem per spilsession.

Exit mobile version