Tech Tossen

Call of Duty: Warzone Battle Royale udvider med kæmpe opdatering

Call of Duty: Modern Warfare Sæson 4 Reloaded-opdateringen er stor på flere måder. Det ene er, at opdateringen vil være 22 til 30 GB, og op til 36 GB, hvis du opdaterer en fuld kopi af Modern Warfare og ikke kun Warzone. Det andet er, at opdateringen udvider kapaciteten af Warzone Quads kampe fra 150 til 200.

Det betyder, at der er 50 hold af fire, hvilket betyder en masse mennesker, der skal elimineres for at vinde i CoD’s gratis battle royale-spil. Jeg spekulerer på, om flere spillere vil betyde længere kampe eller mere intense kampe i starten af en kamp. En ting er dog sikkert, der bliver smæk på – man kommer nok ikke til at løbe langt uden at støde på andre spillere!

200-spiller-lobbyer vil ikke være der for evigt – det er en “begrænset periode”-tilstand i henhold til Activisions blog, men vi er ikke sikre på, hvor begrænset lige nu.

Billede: Activision

Hør også: Tech Tossen Podcast Ep. 2 & 3 – De nye konsoller

Starter Pack for nye spillere

Ny i kampen? Alle Warzone-spillere kan hente Warzone Starter Pack for at få en flyvende start fra fragtflyet til Verdansk.

For kun $4,99 USD, kan du få lidt ekstra til dine loadouts-, operatørsamling og XP-indtjeningsrate med denne pakke, der inkluderer følgende:

Billede: Activision

Læs også: Dell lancerer ny gaming-bærbar

Battle Pass “Deluxe” Edition af det fulde Modern Warfare

Har du endnu ikke købt den fulde version af Modern Warfare? Så kan du få en kæmpe pakke med Modern Warfare Battle Pass Edition, så du kan åbne op for alle multiplayer-maps, gennemleve den spændende story mode og få en masse lir låst op. Denne version af Modern Warfare indeholder:

Det er meget lir at få med men man må også til pengepungen for at udnytte dette tilbud. Tilbuddet står nemlig til €79,99 på Blizzard Store, det svarer til næsten 600 kr. Men imodsætning til standard versionen der koster €59,99 som svare til 450 kr. så er det en hel del man får oven i hatten.

Billede: Activision
Exit mobile version