Tech Tossen

Call of Duty: Warzone spillere kan spille Multiplayer delen gratis frem til mandag

Call of Duty: Warzone, den gratis Battle Royale-variant, som Activision lancerede for en måned siden, kan nu se frem til en gratis weekend i den primære del af Call of Duty: Modern Warfare.

Se også: Duos vender tilbage til Apex Legends i næste uge

Den gratis weekend begynder fredag den 3. april kl. 19:00 og løber indtil mandag den 6. april kl. 19:00. Det er tilgængeligt for alle med Warzone-klienten, som i sig selv er et menupunkt i hovedspilet. Spillere vil få adgang gennem Warzone-lobbyen i form af en “Stocked Up / Locked Down” 24/7 playliste.

I ægte Moshpit-stil vil spillere have mulighed for at spille en række holdbaserede spiltilstande, som Team Deathmatch, Domination, Hardpoint og mere. Og med en så varieret blanding af spiltilstande får spillerne chancen for at udforske alle dele af hvert kort, når de spiller de forskellige game-modes.

Shoot House (6v6)

En af Modern Warfare’s ultimative crowd-pleasers, ‘Shoot House’-kortet har været en øjeblikkelig klassiker siden dens debut. Hver spillestil har sin plads her: fra den stealthy soldat med Dead Silence Perk og en kampkniv, til skarpskytten med Focus-Perk og termisk optisk sigte.

Shoot House repræsenterer et traditionelt, tre-banet, hurtigt tempo design, der opmuntrer til hektiske indgreb og adrenalin pumpende kampe. Ude i ørkenen i Urzikstan på et klassificeret sted blev der oprettet et militært skydehus – eller trænings-område – til stationerede soldater til at udføre intense øvelser… .Kortet er opdelt i tredjedele med to gule broer, der fungerer som overvågningsplatforme for de højere rangerende officerer for at se, hvordan deres operatører klarer banen.

Exit mobile version