Tech Tossen

Call of Duty: WWII offentliggjort som det første PlayStation Plus-spil for juni.

Den er god nok! PlayStation har offentliggjort det første af de to gratis spil til PlayStation Plus medlemmer i juni måned. Ikke nok med, at PlayStation allerede har offentliggjort spillet som en del af månedens line-up, så kan du allerede hente spillet nu – hvis du altså er medlem.

Call of Duty: WWII er måske ikke det mest populære spil i den ellers ultrapopulære serie af krigsspil. Ikke desto mindre har spillet generelt fået positive anmeldelser blandt kritikere, hvis man ser på bedømmelserne hos metacritic. Blandt brugerne har Call of Duty: WWII dog modtaget næsten dobbelt så mange negative anmeldelser, som det har modtaget positive anmeldelser.

Personligt savner jeg flere spil i “Anden Verdenskrigs-genren”, hvorfor jeg selv synes det er et af de bedre PS Plus-spil i længere tid. Hvis du ikke selv er bekendt med spillet, så kan du se traileren herunder – eller selvfølgelig bare downloade det til din PlayStation 4, hvis du er medlem af PlayStation Plus.

Spider-Man eller Star Wars?

PlayStation mangler stadigvæk officielt at offentliggøre det andet spil i juni måneds line-up, og her er der to spil, som bliver nævnt flere gange på rygtebørsen: Marvel’s Spider-Man og Star Wars: Battlefront II. På Tech Tossen tror vi mest på, at valget er faldet på Star Wars.

Årsagen er egentlig meget simpel. PlayStation er godt i gang med at få etableret streamingtjenesten, PlayStation Now, der tillader dig at streame en lang række PlayStation-Spil over nettet – både på din konsol, men også på din PC. Her er Marvel’s Spider-Man blevet tilføjet, som et af tjenestens “gratis” spil, for nyligt. Dermed giver det ikke lige så god mening at tilføje titlen til PlayStation Plus.

Fans af både skydespil og Star Wars vil givetvis tage imod Battlefront II med åbne arme. Spillet har godt nok ikke modtaget de bedste anmeldelser – faktisk overvejende negative anmeldelser fra spillere. Den primære årsag skal findes dog i EA’s forkærlighed for mikrotransaktioner, hvor selve spillet er så langsommeligt i sin udvikling, at mange fristes til at bruge penge på ting som lootboxes.

Jeg er enig i, at mikrotransaktioner i spil, som i forvejen koster 3, 4 og 500 kroner, er det argeste lort. Jeg forstår også hvorfor EA gang på gang ender i en shitstorm, som følge af deres tvivlsomme kærlighed til de omtalte mikrotransaktioner. Star Wars: Battlefront II kan dog sagtens spilles uden at skulle betale flere penge, og så er gameplayet faktisk ret underholdende – især hvis du er fan af Star Wars-universet.

Du kan stadigvæk nå denne måneds titler

Selvom Call of Duty: WWII allerede er gratis med PlayStation Plus, så kan du stadigvæk nå at hente denne måneds titler. Husk, at så snart du har hentet et spil, vil det være tilgængeligt for dig lige så længe, du er medlem.

Denne måneds titler er i øvrigt Cities: Skyline og Farming Simulator 19 – begge er tilgængelige frem til den 1. juni.

Exit mobile version