Tech Tossen

Cyberpunk 2077 vender tilbage til PlayStation Store

Cyberpunk 2077 (Foto: CD Project Red)

Cyberpunk 2077 (Foto: CD Project Red)

Sagaen om CD Project Reds fejlbehæftede spil fortsætter. I dag vender Cyberpunk 2077 tilbage til PlayStation Store, så det igen kan købes digitalt til Sonys konsoller. Det er dog ikke alle PlayStation-ejere, der kan glæde sig. CD Project Red indrømmer nemlig, at der stadig er problemer med PlayStation 4-versionen af spillet.

Læs også: Cyberpunk 2077 tager afstand fra Keanu Reeves-sex

-“Brugere kan fortsat opleve problemer med PS4-versionen, mens vi fortsat arbejder på at forbedre stabiliteten på tværs af platforme,” skriver spiludvikleren. Samtidigt bliver det understreget, at Cyberpunk 2077 fungerer bedst på PlayStation 4 Pro og PlayStation 5 – samme besked giver Sony i øvrigt selv på PlayStation Store.

Som du kan se på billedet herunder, har Cyberpunk 2077 fået en lille ekstra paragraf i beskrivelsen på PlayStation Store. Her bliver det gjort klart, at køb til brug på PS4-systemer IKKE anbefales. Det kan vi ganske enkelt tolke som, at spillet slet ikke fungerer, som det skal på PlayStation 4.

Hvis du har en PlayStation 4 Pro eller PlayStation 5, er der dog lidt gode nyheder. Det er nemlig de to konsoller, der leverer den bedste ‘Cyberpunk-oplevelse’, i følge både Sony og CD Project Red.

Cyberpunk-sagen kort

Cyberpunk 2077 blev udgivet i december 2020. Fra start var der dog enorme fejl og mangler. Dette fik Microsoft til selv at tilføje en advarsel til alle, der ville købe spillet via Xbox Store. Sony derimod anså spillet for ikke at være udgivelsesparat – så de fjernede helt Cyberpunk 2077 fra PlayStation Store efter blot en uge.

Læs også: Første store patch til Cyberpunk 2077 kommer med stor fejl

Siden da har CD Project Red rullet en hel del opdateringer ud, i et forsøg på at rette de mange fejl. Jeg har selv installeret og afinstalleret spillet mange gange på min Xbox Series X. Så sent som i dag, har jeg dog stadig kunne konstatere, at spillet er langt fra målstregen. Så mit råd er klart – lad være med at købe spillet endnu. Der kommer nemlig en gratis opgradering til de nye konsoller, i anden halvdel af 2021. Og på det tidspunkt forventer jeg, at Cyberpunk 2077 endelig er til at spille.

Exit mobile version