Tech Tossen

Dansk spilfirma donerer 810.000 til Læger uden Grænser

Det danske spilfirma, IO Interactive, står blandt andet bag Hitman-spillene. (Foto: IO Interactive)

Det danske spilfirma, IO Interactive, står blandt andet bag Hitman-spillene. (Foto: IO Interactive)

IO Interactive, som blandt andet står bag Hitman-serien og et kommende James Bond-spil, har valgt at donere et stort beløb til Læger uden Grænser. Nærmere bestemt, donerer det danske spilfirma hele 810.000 kroner til det velgørende formål. I en pressemeddelelse skriver IO Interactive, at donationen kommer på baggrund af et ønske blandt både medarbejderne og firmaet selv om at donere til en velgørende organisation. Her faldt valget på Læger uden Grænser.

Læs også: Falske COVID-19-prøvesvar sælges på nettet

”Som virksomhed har vi oplevet en stor fremgang i 2020. Vi og vores dygtige medarbejdere ønsker at dele denne succes med andre, der ikke er kommet så godt igennem 2020. Efter mere end et år, hvor hele verden har kæmpet med konsekvenserne af COVID-19, er der i den grad brug for lægehjælp rundt om i verdens brændpunkter. Derfor har vi valgt at støtte Læger uden Grænser”, fortæller Hakan Abrak, der er direktør i IO Interactive.

Direktør i IO Interactive, Hakan Abrak, og hans medarbejdere ønsker at dele ud af den succes, som firmaet mærker. (Foto: IO Interactive)

Herhjemme har det sidste år primært handlet om COVID-19 og konsekvenserne heraf. Pandemien har selvfølgeligt også godt fat i resten af verden. Men det betyder desværre ikke, at andre sygdomme ikke stadig florerer. Et eksempel er, at der stadig er hårdt brug for at vaccinere børn mod mæslinger. Derudover kæmpes der for sikre fødsler til kvinder i verdens brændpunkter, samt at skaffe rent drikkevand i blandt andet flygtningelejre.

Læger uden Grænser: IO Interactive viser verdenssind

Hos læger uden grænser er man også meget taknemmelige for, at det danske spilfirma donerer så stort et beløb. Sådanne donationer gør det nemlig muligt at være til stede med medicinsk nødhjælp i de hårdest ramte områder.

Læs også: Stå sammen hver for sig – De bedste online multiplayerspil til at holde sammen under Coronavirus

”Andre humanitære udfordringer har ikke holdt pause, selv om vi har bekæmpet COVID-19. Derfor er IO Interactives donation en kæmpe hjælp til mennesker over hele verden, der har brug for hjælp”, siger Malin Palmér, direktør i Læger uden Grænser i Danmark og fortsætter:

”Vi er utrolig glade og stolte over, at IO Interactive har valgt at støtte os med et så gavmildt beløb. Det er takket være bl.a. virksomheder som IO Interactive, at vi kan være til stede med medicinsk nødhjælp, hvor behovet er størst. IO Interactive viser verdenssind, og deres donation kommer til at gøre en kæmpe forskel for nogle af verdens mest sårbare mennesker”.

Har du også lyst til at støtte læger uden grænser, kan du donere fra 30 kroner og opefter via den officielle hjemmeside.

Exit mobile version