Tech Tossen

Dato for Apples WWDC 2021 er fastsat

WWDC 2021 starter den 7. Juni. (Foto: Apple)

WWDC 2021 starter den 7. Juni. (Foto: Apple)

D. 7 juni bliver vi klogere på, hvad Apple har af nyheder på deres forskellige platforme, når WWDC 2021 løber af stablen. Det betyder formentlig nyheder om iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8, macOS 12 og tvOS 15. 

Læs også: 23 år gammel CPU fra Apple bruges af NASA på Mars

WWDC 2021

Officielt går WWDC 2021 fra mandag d. 7. juni frem til d. 11. juni. De dage er forbeholdt udviklere, der vil blive klogere på, hvordan der skal arbejdes med styresystemerne i deres nye udgaver. Vi, seerne, får lov til at se Apples velproducerede indslag, der lækkert og elegant vil fortælle os om alt det nye på Apples platforme. Tidspunktet er endnu ikke officielt, men det plejer at starte kl. 19 dansk tid.

Der er naturligvis flere spekulationer omkring, hvad vi får at se d. 7. juni. Efter Apple er blevet mere løsslupne med deres hjemmeskærme, er der måske nogle interessante designændringer i vente. Man kunne også forestille sig, at Apple har nogle nye funktioner på vej, der skal forsøge at gøre livet lidt lettere i den situation, verden befinder sig i lige nu. Vi så for eksempel, at man i de nyeste betaversioner af iOS har mulighed for at låse telefonen op med mundbind på, hvis man har et Apple Watch. Noget i samme boldgade er ikke usandsynligt.

Læs også: Apple TV+ kan få Augmented Reality

Kommer der hardware?

Det kan ikke udelukkes, at Apple viser noget hardware frem. Det er sket før, at Apple har præsenteret nyt hardware ved en WWDC, men der er ingen garantier. Vi er forsigtige og håber på, at vi får nogle Apple AirTags at se. Vi kommer naturligvis med en opdatering her på siden, når Apple løfter sløret i starten af juni. 

Exit mobile version