Tech Tossen

Det næste Outlast gør det muligt at blive skræmt fra vid og sans sammen!

Outlast-serien bliver multiplayer! Det næste titel i den uhyggelige spil-franchise, med titlen The Outlast Trials, giver muligheden for at udforske Outlasts overlevelses-horrorunivers med venner.

Udvikler Red Barrels siger, at The Outlast Trials også kan nydes solo for spillere, der foretrækker en mere traditionel første-persons horroroplevelse.

Outlast Trials er ikke en direkte efterfølger til Outlast og Outlast 2, siger Red Barrels. Med andre ord er det ikke Outlast 3 – den efterfølger, som udvikleren sagde, at de vil udgive. Outlast Trials er en del af den samme fiktion, men den foregår i midten af den kolde krig. Spillerne vil tilsyneladende påtage sig rollen som testpersoner, der deltager i et ukendt eksperiment.

Vores team arbejder hårdt på at skabe en ny oplevelse, der bringer frygt og ængstelse for millioner af spillere, uanset om de gennemgår eksperimenterne alene eller sammen med venner

David Chateauneuf, med-grundlægger af Red Barrels

Outlast Trials er i ”de tidlige produktionsstadier”, ifølge en officiel meddelelse, med flere detaljer lovet i den nærmeste fremtid. Red Barrels afslører ikke platforme eller en mulig udgivelsesdato.

Outlast, Red Barrels

Tilbage i 2017 sagde Red Barrels på Facebook, at de skaber “en oplevelse, der foregår i Outlast-universet,” og tilføjede “vi stræber efter at være risikovillige, og dette er en ret stor udfordring.”

Det originale Outlast blev udgivet i 2013 på Windows PC. Det første-person psykologiske gyserspil kom til konsoller året efter, ligesom Whistleblower-udvidelsen gjorde. I 2017 udgav Red Barrels en efterfølger, Outlast 2, med en anden historie og hovedperson.

Selvom det godt kunne se ud som om, at spillet vil understøtte VR-briller, så har Red Barrel bekræftet, at det ikke kommer til at understøtte VR. Tjek det første teaser-billede til The Outlast Trials nedenfor.

Exit mobile version