Tech Tossen

Duos vender tilbage til Apex Legends i næste uge

I dag har Respawn annonceret det kommende event i Apex Legends. Eventet kommer til at have fokus på Bloodhound, og tilføjer Kings Canyon i permanent rotation, som giver spillere mulighed for at spille Duos eller Trios på i både Kings Canyon og Worlds Edge. Det hele starter den 7. april, og det ser ud til at både Kings Canyon og Duos er kommet for at blive. Derudover kommer et helt nyt tidsbegrænset event også til Apex Legends samme dag – The Old Ways Lore Event. The Old Ways vil køre frem til den 21. april.

New Town Takeover – Bloodhound’s Trials

Da Apex Games kom til World’s Edge, flygtede store rovdyr fra området, hvilket førte til en eksplosion i befolknigen af lovløse. De fleste blev sporet til et område i den nordvestlige del af arenaen, og her så Bloodhound en mulighed: opretholde økosystemet ved at sætte mennesker op imod dyr.

Se også: Få de bedste spil til PC – Origin Access

Dyk ned i Bloodhound’s Trials, hvor du og dit hold kæmper mod en horde af fjender og modtager high-tier loot som belønning. Men pas på den største fare: andre Legends, der vil have det det gode loot for sig selv. Udnyt rolige øjeblikke til at udforske området, især med en bestemt jæger ved din side.

The Old Ways Exclusive Event Prize Track

Som en del af Old Ways Event har du chancen for at gennemføre daglige udfordringer og tjene eksklusiv skins inspireret af de nyeste historier fra Outlands: The Old Ways. Respawn fortæller, at de har modtaget en masse positiv feedback fra Apex Ledgens mange spillere, omkring det såkaldte Prize Track, der blev introduceret med Grand Soiree og fortsatte med System Override. Med The Old Ways introducerer Respawn et helt nyt Prize Track med følgende belønninger:

Ligesom med System Override, bliver det muligt at tjene op til 1.000 point pr. udfordringssæt, og udfordringerne opdateres dagligt. Derudover vil du samtidig have mulighed for at gennemføre dine Battle Pass-udfordringer.

Se også: Nu kan du få Rayman Legends gratis

Direct Purchase Shop

Respawn tilføjer nye, eksklusive skins som har tilknytning til The Old Ways-kortfilmen, som du kan se øverst i artiklen. Der vil også være en blanding af “legendary” og “rare” skins, som er inspirerede af temaerne i kortfilmen. Den fulde udgivelsesplan for skins og så videre kan ses herunder:

The Old Ways-eventet starter som sagt den 7. april og løber frem til den 21. april. Duos og Kings Canyon er kommet for at blive, og er således ikke tidsbegrænset til den 21. april.

Exit mobile version