Tech Tossen

Earthfall: Alien Horde er udgivet til Nintendo Switch

I dag har Nimble annonceret Earthfall: Alien Horde til Nintendo Switch. Det dynamiske “First Person Shooter” er tilgængeligt via Nintendo eShop, til en pris på 19,99 dollars.

Earthfall: Alien Horde er en kulmination af de tidligere udgivne versioner på PlayStation 4, Xbox One og Steam, inklusiv en helt ny lokal trådløs 4-spiller-samarbejdsoplevelse, som er eksklusiv til Nintendo Switch. Med 15 lokationer, 11 kampagnekapitler, fem invasionskort og en endeløs mængde af fremskridtsmæssigt genererede alien-horder, der skal bekæmpes, overlader Earthfall: Alien Horde det til spillerne at forsvare Jorden.

“Lanceringsdagen bliver aldrig gammel, og vi kunne ikke være mere begejstrede for at frigive Earthfall: Alien Horde på Nintendo Switch,” udtaler Russel Williams fra Nimble, og fortsætter: ”Co-op-oplevelsen med 4 spillere er perfekt til Switch-platformen, og spillerne vil virkelig nyde muligheden for at spille med deres venner lokalt eller online. Vi ser frem til modtagelse af spillerne og håber, at se dig i spillet.”

Earthfall: Alien Horde til Nintendo Switch inkluderer:

Om Earthfall: Alien Horde:

Earthfall: Alien Horde er et fire-spillers first-person-shooter, der udfordrer spillere til at overleve horder af hensynsløse alien-droner og deres herskere. Oplev en kamptestet, opgraderet FPS, der inkluderer alle tidligere indholdsopdateringer fra det originale Earthfall. Nu med en Nintendo Switch eksklusiv: 4-spiller lokalt co-op trådløst spil!

Exit mobile version