Tech Tossen

Ethåndet NFL-spiller griber på spektakulær vis i Madden 20

Shaquem Griffin er et levende bevis på, at man kan opnå det meste gennem hårdt arbejde. Han blev født med en sygdom, der forhindrede den venstre hånd i at udvikle sig fuldt ud, og hans forældre fik den senere amputeret. Det har ikke forhindret ham i at spille i NFL, hvor han spiller for Seattle Seahawks på andet år. Griffin spiller positionen, linebacker, hvilket er en del af holdets forsvar, og skal således ikke gribe bolde, hvilket unægteligt også er sværere med én hånd. Det ses dog af og til, at offensivspillere nøjes med den ene hånd til at gribe bolden på spektakulær vis.

Det er dog aldrig set så spektakulært, som i Madden 20. Det seneste spil i Madden-serien har en lang række nye tiltag, der generelt har affødt positive anmeldelser af spillet. Der er dog også de kritikere, der mener, at spillet er urealistisk. En af grundene hertil kunne være Shaquem Griffins nyfundne evne til at gribe bolden… men sin manglende venstre hånd.

Twitterbrugeren, BLACK ADAM SCHEFTER, har postet et tweet, der tydeligt viser, hvordan Griffin uden større besvær hiver bolden ned med sin venstre hånd. Ja ja, jeg er med på, at der er tale om en såkaldt “bug” i spillet. Ikke desto mindre er Shaquem Griffins historie inspirerende i virkeligheden, og endnu mere så i Madden 20. Hvis man vil prøve kræfter med Shaquem Griffins voldsomme evner, så er Madden 19 tilgængelig som en del af EA Access på Xbox One og som en del af Origin Access på PC, Madden 20 er desuden tilgængelig for Origin Access Premier-medlemmer på PC.

Exit mobile version