Tech Tossen

Få de bedste spil til PC – Origin Access

Vi bevæger os langsomt hen imod et spilmarked, hvor det ikke længere vil være interessant at købe videospil. Især til PC findes der en række abonnementstjenester, hvor du for et fast månedligt beløb får fri adgang til en masse spil, og der er lidt for en hver smag. Både Microsoft, EA, Ubisoft og sågar PlayStation tilbyder spilabonnementer til din PC. Derfor vil vi i løbet af denne uge kigge på, hvilke tjenester der tilbyder flest spil for dine penge, og hvilke tjenester der tilbyder netop dine yndlingsspil – I denne omgang kigger vi på Origin Access.

Origin Access – Star Wars, Battlefield og FIFA

EA’s launcher, Origin, tilbyder to forskellige abonnementer; Origin Access Basic og Origin Access Premier. Lad os starte med den første forskel, nemlig prisen. Origin Access Basic koster 32 kroner om måneden eller 195 kroner for et år, hvor Origin Access Premier koster 119 kroner om måneden eller 799 for et år. Det betyder selvfølgelig, at der også er forskel på det indhold, der følger med. Begge medlemskaber giver adgang til mere end 250 spil, dog har Premier-medlemmer adgang til 16 spil mere end Basic-medlemmer. Det lyder jo ikke umiddelbart af meget, så hvorfor betale 3 gange så meget for det dyre medlemskab?

En af fordele ved Origin Access Premier er, at du får den helt store FIFA-pakke.

Det skal man først og fremmest, hvis man gerne vil have adgang til titler som FIFA 20, Star Wars Jedi: Fallen Order og Need for Speed Heat. Derudover får Basic-medlemmer kun adgang til grundspillene, hvor Origin Access Premier giver adgang til MTX-bonusser og udvidelsespakker. Det vil sige, at spil, som eksempelvis FIFA 20, er inkluderet i den dyreste udgave med masser af FUT-pakker – den dyreste version af FIFA koster i øvrigt mere end et års abonnement til Origin Access Premier, så allerede der er dine penge tjent hjem.

Se også: Anmeldelse: FIFA 20 – En middelmådig genudgivelse

En anden fordel ved Origin Access Premier er, at man får tidlig adgang til nye udgivelser. Det var eksempelvis tilfældet ved Star Wars Jedi: Fallen Order, Madden 20 og FIFA 20. Ret beset får du også tidlig adgang med Origin Access Basic, men Basic giver kun adgang til en 10-timers prøveversion af spillene, hvor Premier giver fuld adgang til spillene.

Selvom der umiddelbart er en masse fordele ved Origin Access Premier, så er der også en masse godt at komme efter, hvis man bare vælger Basic-abonnementet – Især hvis man er fan af Star Wars, Command & Conquer, Sim City eller Battlefield. Herunder har vi listet et lille udpluk af de mange spil, du får adgang til med Origin Access Basic:

De fleste af os, der er vokset op i 90’erne husker med garanti Command & Conquer – nu kan du spille alle spillene med Origin Access.

Ovenstående er altså bare et lille udpluk af alle de spil, som følger med Origin Access Basic. Samme spil følger naturligvis med, hvis man vælger Origin Access Premier. Her følger dog en række ekstra indhold med, ligesom Origin Access Premier giver adgang til nyere titler, som:

Hvis du er til Star Wars, FIFA, Need for Speed eller Battlefield, så er et Origin Access-medlemskab perfekt for dig. Hvis du er af den lidt ældre generation, der nyder nostalgien ved de gamle Command & Conquer-spil, eller nyder roen ved at fordybe dig i Sim City, så er det også denne vej du skal gå. Uanset hvilket af de to abonnementer du måtte vælge, så er der helt sikkert garanti for en masse timers tidsfordriv. Du kan finde Origin Access lige her!

Exit mobile version