Tech Tossen

Få de bedste spil til PC – Uplay+

I sidste uge startede vi vores serie af guides til, hvordan du får de bedste spil for dine penge. For tiden har vi fokus på abonnementstjenester, hvor du for et fast månedligt beløb får et hav af spil, og der er ikke kun tale om forældede titler og indiespil. I mange tilfælde får du alle de nyeste spil fra en specifik udbyder, hvilket ofte også inkluderer de fulde forudbestillingspakker og DLC’er. I denne omgang tager vi et kig på Ubisofts spiltjeneste, Uplay+.

Se også: Få de bedste spil til PC – Origin Access

Uplay+ – Ghost Recon, Assassins Creed & Far Cry

Ubisoft har lavet utroligt mange såkaldte AAA-titler. Lige fra Ghost Recon og The Division, henover Assassins Creed og Far Cry, til Rayman og Heroes of Might and Magic – og de er alle frit tilgængelige med Uplay+. For cirka 112 kroner om måneden får du adgang til mere eller mindre alle Ubisofts titler, heriblandt en hel masse Gold- og Deluxe-versioner. Blandt de mere end 100 spil, du pludselig tilføjer til dit bibliotek, findes der med 100 procents garanti noget for en hver smag. De fleste PC-spillere kender selvfølgelig de førnævnte toptitler, som Far Cry og Ghost Recon, og mange kan med sikkerhed også genkende platformspillet Rayman.

Se også: De bedste børnespil – 3 til 10 år

For de lidt mere nostalgiske spillere findes klassiske spilserier, som Heroes of Might and Magic, Prince of Persia og Rainbow Six. Der er selvfølgelig også fundet plads til strategispil, som The Settlers og Anno-serien, mens Uplay+ også inkluderer en række racing- og sportspil. Efter min mening er der så mange gode titler inkluderet i Uplay+, at denne artikel bliver alt for lang, hvis jeg skal gå i dybden med alle alle. Herunder kan du se Ubisofts egen teaser for Uplay+, der giver et godt indtryk af, hvilke spil man finder i tjenesten.

Alle disse spil er inkluderet i Uplay+

Herunder har jeg samlet en så komplet liste, som det har været muligt for mig at opstøve. Listen er selvfølgelig lavet med det forbehold, at nogle spil måske udgår og nye kommer til. Uanset om der skulle være en fejl eller to, så tilbyder Uplay+ efter min mening den mest komplette liste af AAA-titler, blandt alle spiltjenester på markedet. Se listen her:

Du kan tilmelde dig Uplay+ via Uplay-lancheren, som du finder lige her.

Exit mobile version