Tech Tossen

FIFA 20-demoen kommer den 12. september

Det er den tid på året, hvor FIFA-spillere i alle aldre, og på alle niveauer, snart ikke kan vente længere. Opdateringerne af spillerdatabasen er for længst stoppet i FIFA 19, så kom nu bare med FIFA 20, EA Sports!

Mens vi befinder os i vakuummet mellem FIFA 19 og FIFA 20 er der dog én ting at se frem til, nemlig FIFA 20-demoen. Et billede fra FIFA’s subreddit viser, at demoen kommer “SEPTEMBER XX”. “XX” er to slørede tal, der ser ud til at udgøre 12. Vi kan selvfølgelig tage fejl, men det fulde spil bliver altså tilgængeligt på PC kun seks dage senere, så demoen må være lige om hjørnet.

Det omtalte billede fra Reddit.

FIFA 20-demoen ser ud til at inkludere 10 hold, hvoraf fire er nye i forhold til sidste år. Bayern München, Tottenham Hotspur og Manchester United er åbenbart vejet og fundet for lette, mens Juventus har solgt deres kommercielle rettigheder til konkurrenten fra Konami, og dermed ikke længere er at finde i FIFA. Bare rolig, spillerne fra Juventus vil stadig være til stede i FIFA 20, de er nu blot skiftet til det nye storhold, Piemonte Calcio.

Den officielle udgivelsesdato er fredag den 27. september og spillet kommer til PC Xbox One og PlayStation 4. Hvis man forudbestiller Ultimate- eller Champions Edition, så får man tre dages tidlig adgang, og kan altså spille det fulde spil fra den 24. september. Herfra bliver det lidt avanceret. Medlemmer af EA Access på PlayStation 4 eller Xbox One får 10 timers gratis prøve af det fulde FIFA 20 en uge før udgivelsen, det er ret fedt. Endnu federe er det, hvis man spiller FIFA på PC. På PC kan man være Origin Access Premier-medlem for 799 om året, eller 119 om måneden. Premier-medlemskabet giver adgang til det fulde FIFA 20 Ultimate Edition fra onsdag den 18. september, altså seks dage før nogen anden platform.

Vi er selvfølgelig klar med en gennemgang af FIFA 20-demoen når den bliver udgivet. Derudover vil vi være klar med de første indtryk af FIFA 20 den 19. september.

Exit mobile version