Tech Tossen

Følg dagens lancering fra OnePlus her

OnePlus Speed Games. (Foto: OnePlus)

OnePlus Speed Games. (Foto: OnePlus)

Det er ikke forfærdeligt længe siden, at OnePlus Nord CE 2 kom på markedet. Kort efter fulgte årets topmodel, OnePlus 10 Pro, og dermed skulle man mene, at den kinesiske producent kunne tage sig et velfortjent hvil. Men allerede i dag venter endnu en lancering fra OnePlus.

Læs også: Anmeldelse: OnePlus 10 Pro 5G

Ikke én, ikke to, men hele tre enheder i OnePlus Nord-serien bliver præsenteret under dagens lancering. Først og fremmest kommer der en ny og opgraderet version af OnePlus Nord 2 – her går OnePlus med en velkendt navngivning i form af OnePlus Nord 2T. Telefonen kommer med en række opgraderinger, herunder på kamera, chipset og, måske mest interessant, opladningen. OnePlus Nord 2T får nemlig samme 80W SuperVOOC-opladning, som flagskibet OnePlus 10 Pro.

Dernæst byder dagens OnePlus-lancering på den måske mest skrabede telefon, som producenten hidtil har lanceret. Der er tale om en OnePlus Nord CE 2 Lite. CE står i forvejen for Core Edition, hvor præmissen er de mest essentielle funktioner i Nord-serien, til en billigere pris. At der så er smidt et “Lite-prædikat” oveni hatten, signalerer at man virkelig har skåret telefonen ind til benet.

Læs også: Anmeldelse: OnePlus Nord CE 2

Det handler dog ikke om at lancere en budgettelefon, så meget som det handler om at tilbyde den skarpe OnePlus-oplevelse til billige penge. Telefonen kommer trods alt stadigvæk med OxygenOS og tilhørende opdateringer i 3 år. Den kommer også med et stort batteri på 5.000 mAh – dog er opladningen “kun” på 33W. I modsætning fra Nord 2T, som kommer med chipset fra MediaTek, kommer Nord CE 2 Lite med Snapdragon 695 5G. Det bliver selvføgelig spændende at se både pris og resten af specifikationerne. Det kan både blive et pletskud og en fejlsatsning i mine øjne.

Billige hovedtelefoner fra OnePlus

Den sidste enhed, som præsenteres under dagens OnePlus-lancering, er OnePlus Nord Buds. Selvom vi endnu ikke kender prisen, tør jeg godt forudsige, at de bliver i den billige ende. Det er trods alt kernepræmissen for Nord-serien. Hovedtelefonerne byder blandt andet på 3D-lyd via 12,4 mm titaniumdrivere, IP55-certificering og 5 timers spilletid efter 10 minutters opladning.

Læs også: Anmeldelse: Huawei FreeBuds 4i – Perfekt til pop

Jeg har en eller anden forestilling om, at de kommer til at ligge i samme prisleje og klasse, som sidste års billige hovedtelefoner fra Huawei – du kan læse min anmeldelse af dem via linket herover.

Følg OnePlus Speed Games her

Hvis du gerne vil følge dagens lancering fra OnePlus, kan du følge med i videoen herunder:

Du kan også finde eventet via OnePlus’ officielle YouTube-kanal. Og så kan du selvfølgelig også følge med på OnePlus’ hjemmeside, hvor du også kan læse lidt mere om de tre nye OnePlus Nord-enheder.

Exit mobile version