Tech Tossen

Fortnite introducerer tidsbegrænset spiltype – Impostors

Fortnite Impostors. (Foto: Fortnite)

Fortnite Impostors. (Foto: Fortnite)

Er du ligesom rigtigt mange andre svært begejstret for både Fortnite og Among Us? Så er der gode nyheder! Fortnite har nemlig startet en ny tidsbegrænset spiltype, som har fået navnet, Impostors. Helt kort fortalt, så er det basalt set Among Us i Fortnite-universet.

Læs også: Netflix gaming starter med mobilspil

Hvis du nu sidder derude og tænker “hvad søren er Fortnite og Among Us?”, så skal jeg prøve at forklare spillene kort. Fortnite er et ultrapopulært battle royale-spil, hvor 100 spiller skal slå hinanden ihjel, i kampen om at blive den sidste overlevende. Among Us er meget anderledes. Her er en gruppe spillere samlet i et dystopisk map. Blandt spillerne findes en morder, som for det første skal forsøge at slå de andre ihjel, og for det andet undgå at blive afsløret. De spillere, der ikke er morder, skal selvfølgelig forsøge at regne ud, hvem den skyldige er. Så er det ligesom på plads.

Fortnite Impostors

Tilbage til Fortnite Impostors. Spillet foregår i en ny bane, der har fået navnet, The Bridge. Her dyster ti spillere om sejren – otte agenter og to af de såkaldte “Impostors”. Agenterne skal sørge for at “The Bridge” kører optimalt, ved blandt andet at kalibrere kister og lamaer, reparere den famøse Battle Bus og indlevere Storm-rapporter til analyse. Alt dette skal selvfølgelig gøres, mens man undgår at blive elimineret af de to impostors.

En elimineret agent efterlader et fragment. Finder en af de tilbageværende agenter fragmentet, får de resterende agenter mulighed for at stemme på den eller dem, de tror er en impostor. På den måde går det altså ud på at afsløre de skyldige.

Omvendt skal de to impostors forsøge at gøre livet surt for de otte agenter. Det primære mål er at eliminere nok agenter til at overtage The Bridge. For at gøre det endnu sværere for agenterne, har de to impostors nogle ekstra værktøjer at gøre brug af:

Læs også: Fortnite til PC får Nvidia RTX ray tracing

Du kan læse meget mere om Fortnite Impostors på den officielle blog. Du kan også bare hoppe direkte ind i spiltypen, som er tilgængelig i Fortnite nu.

Exit mobile version