Tech Tossen

Fortnitemares er tilbage! The Storm King indtager Fortnite: Battle Royale

Fortnite har været mere end bare et Battle Royale-spil i lang tid nu, og Epic Games leder altid efter nye måder at krydre tingene på. Til dette års “Fortnitemares”, spillets årlige Halloween-begivenhed, har udvikleren tilføjet et andet twist på formlen ved at inkludere en raidboss i Fortnite Battle Royale.

Den nye boss er Storm King, og han ser bekendt ud for alle, der for nylig har spillet Fortnite: Save the World. I Battle Royale-versionen af ​​kampen falder ca. 20 spillere på mappet mod øen i centrum. Efter nogle få sekunder spawner Storm King og anvender lignende mekaniker som i Save the World.

Spillerne skal undvige sig omkring hans energistråler, faldende meteorer og hære af ​​zombier, alt sammen mens de skyder mod bossens svage punkter, der vises på hans krop. Når du har ødelagt alle tre af de såkaldte “weak spots”, får du chancen for at skade ham direkte.

Fortnites bosskamp er næsten nøjagtigt som de raidkampe, der har eksisteret i årevis i spil som World of Warcraft og Destiny. Dette er større end normale PVE-begivenheder, der kræver, at spillerne samarbejder for at overvinde bossen.

Exit mobile version