Tech Tossen

Fra i dag finder du 20 Bethesda-spil i Xbox Game Pass

Bethesda bliver en del af Xbox-familien. (Foto: Microsoft)

Bethesda bliver en del af Xbox-familien. (Foto: Microsoft)

Tidligere på ugen blev det officielt, at Microsoft har opkøbt ZeniMax Media og dermed Bethesda, som nu er en del af Xbox-familien. Det betyder af Microsoft nu har fået endnu mere talent til gaming-divisionen. For alle os, som spiller Xbox, betyder det, at vi får adgang til endnu flere af Bethesdas spil med Xbox Game Pass.

Læs også: Microsoft køber Bethesda Softworks til 7,5 milliarder dollars

Nærmere bestemt, har Microsoft tilføjet 12 titler fra det hæderkronede spilstudie til Game Pass. Det brunger det samlede antal af Bethesda-spil, som kan spilles uden ekstra beregning, hvis du abonnerer på Xbox Game Pass, til 20 styks. Blandt det nye spil finder vi Fallout 4, Morrowind og The Evil Within.

16 af de 20 Bethesda-spil kan spilles på alle platforme, der tilbyder Xbox Game Pass. Det betyder, at du som abonnent kan spille dem på konsol, PC og Xbox’ Cloud Streaming på mobilen – hvis du har adgang til det. Ifølge Microsoft, vil en håndfuld af spillene udnytte det nye FPS Boost. Ved hjælp af FPS Boost, kan Xbox Series X og Series S afspille udvalgte spil ved højere framerate. Du kan se den fulde liste af Bethesda-spil til Xbox Game Pass herunder:

Læs også: Xbox får opdatering med FPS boost til ældre spil

Alle Bethesda titler til Xbox Game Pass

Exit mobile version