Tech Tossen

FunPlus Pheonix dominerede League of Legends Worlds 2019

Mange mennesker troede, at denne matchup ville være utrolig tæt mellem FPX og G2, da begge hold viste, at de havde en god kombination af makrofærdigheder og individuelle mekaniske færdigheder. Da serien startede, var det imidlertid tydeligt, at FPX simpelthen var for meget til at G2 kunne håndtere, og efter en dominerende præstation, har FunPlus Phoenix erobret deres første verdensmesterskab, da de udspillede G2 Esports 3-0.

”Vi tabte 3-0, men vi vil holde vores hoveder højt til næste år, I DAG VAR FPX BARE BEDRE”.

SAGDE G2 ESPORTS-TRÆNER FABIAN ‘GRABBZ’ LOHMANN.

PARIS – På trods af al hype og håb om, at dette ville være året, hvor et vestligt hold ville gøre krav på Summoner’s Cup, var det ikke Europas tid trods alt. Europæiske fans har været håbefulde omkring dette års matchup på grund af G2’s ukonventionelle spillestil og deres efterfølgende sejre ved tidligere 2019-turneringer. Et europæisk hold har ikke vundet finalen siden 2011, hvilket dengang ikke var en rigtig global begivenhed.

I de følgende år dominerede de koreanske hold – indtil 2018, hvor et kinesisk hold indtog førstepladsen. Som FunPlus mid-laner Kim “Doinb” Tae-sang udtrykte det før kampen, dagens sejr “cementerer Kina som den førende region.” Faktisk afholdes næste års mesterskaber i Shanghai annoncerede Riot efter afslutningen af kampen.

MVP & Masser af team effort

Jungler, Gao “Tian” Tian-Liang, havde en karriere-definerende sæson med sit spil, der udløste MVP-prisen. Han var i stand til at matche og udspille Marcin “Jankos” Jankowski, mens han foretog perfekte ganks og imponerende valg i løbet af serien.

Det var dog en komplet holdindsats, der sikrede sejren. Liu “Crisp” Qing-Song leverede en stærk præstation som sædvanligt, og supercarry Kim “Doinb” Tae-Sang trak også sit læs på valg som Nautilus og Galio.

AD Carry Lin “Lwx” Wei-Xiang er den første spiller, der går i en World Final uden at dø. Holdet har en stor tro på egne evner, hvilket i sidste ende resulterede i, at de kunne løfte trofæet.

Exit mobile version