Tech Tossen

Gamigo løfter sløret for Heroes of Twilight til Android og iOS

Heroes of Twilight. (Foto: PRNordic)

Heroes of Twilight. (Foto: PRNordic)

Turbaserede strategispil til telefoner er vanvittigt populære. Enhver større franchise, med respekt for sig selv, har sin egen version. På den måde kan fans af alt fra Star Wars til Mickey Mouse spille med deres favoritkarakterer. Til sommer kommer et nyt bud på et turbaseret strategispil. Spillet hedder Heroes of Twilight og er udviklet af Gamigo og BKOM Studios.

Læs også: Sony giver 10 gratis PlayStation-spil dette forår

Måske trækker du nu på skuldrene og tænker: “Nå’eh… Bare endnu et mobilspil”. Men efter at have set lidt materiale, har jeg faktisk relativt store forventninger til Heroes of Twilight. En af grundende hertil er, at Gamigo i en pressemeddelelse skriver, at “spillet byder på et mix af flere genre som fører tur-baseret strategi spil sammen med vilde real-time PvP kampe”. Dertil kommer en bred vifte af forskellige karakterer, samt en bunke magiske kort, som på den ene eller anden måde skal give spilleren en fordel.

Heroes of Twilight ser ud til både at tilbyde turbaseret strategi og deck-building. (Foto: PRNordic)

RAID: Shadow Legends og Legends of Runeterra er nogle af mine yndlings mobilspil. Det ene er turbaseret strategi, det andet er deck-building. Hvis Heroes of Twilight har formået at flette det bedste fra de to i én samlet pakke, tror jeg det bliver rigtig underholdende.

Som du kan se i traileren herover, er der også forskel på nat og dag i spillet. Helt basalt lyder det fra Gamigo, at karaktererne skifter både personlighed og evner. Om dagen er det én type og om natten en anden.

Grafik og artwork kan godt lede tankerne lidt hen på League of Legends. (Foto: PRNordic)

Højdepunkter

Læs også: Sådan bruger du EA Play med Xbox Game Pass på PC

Spillet kommer til Android og iOS i løbet af sommeren. Den endelige udgivelsesdato er endnu ikke offentliggjort. Til gengæld ved vi, at det er gratis at spille. Hvis du vil være blandt de første til at prøve Heroes of Twilight, kan du skrive dig op på den officielle hjemmeside.

Exit mobile version