Tech Tossen

GeForce Now kommer til Android

Google er snart helt klar med Google Stadia og Xbox er på vej med xCloud. Nu vil Nvidia med på bølgen af spilstreamingtjenester til mobile enheder. Grafikkortproducenten har annonceret, at den snart vil udvide den eksisterende GeForce Now-tjeneste til Android-enheder, hvilket blandt andet inkluderer flagskibstelefoner fra Samsung og LG.

Vi ved desværre stadig ikke hvornår den mobile version af GeForce Now går i luften, eller om tjenesten bliver begrænset til udvalgte lande. Vi ved dog, at man ikke skal betale for at bruge tjenesten, når den officielt går i luften. Ligesom på Mac, PC og Nvidia Shield, vil den første offentlige udgave af GeForce Now til Android være en betaversion.

Ligesom med Google Stadia og xCloud, siger Nvidia, at man får mest ud af tjenesten, hvis man benytter sig af en controller:

“For at drage fuld fordel af mobiloplevelsen anbefaler vi at spille med en Bluetooth-controller, såsom SHIELD-controller, Razer Raiju Mobile, Steelseries Stratus Duo eller Glap Gamepad (i Korea), da nogle spil ikke kan spilles på en Android-telefon uden en controller.”

Der burde ikke ligge et enormt stort arbejde i at lancere GeForce Now til Android-telefoner, da Nvidias egen konsol, Nvidia Shield TV, benytter sig af Android som styresystem. På PC og Mac har GeForce Now vist sig at fungere forholdsvist fornuftigt, hvis man har den krævede internethastighed vel at mærke. Hvorvidt det fungerer ligeså godt på 4G- eller 5G-netværk må tiden vise.

Exit mobile version