Tech Tossen

Ghost Recon Breakpoint er gratis i denne weekend

Lanceringen af Ghost Recon Breakpoint var skuffende for Ubisoft, hvor anmeldelser overalt har fundet mere at kritisere end at rose for spillet. Kritikere og spillere påpegede både Breakpoints manglende evne til at finde en ensartet tone eller identitet. Ved lanceringen var spillet også fyldt med mikro-transaktioner, skønt de siden er blevet nedtonet. Selv med ændringerne i mikro-transaktioner var der dog stadig masser af fejl at finde med Ghost Recon Breakpoint, som ikke har tiltrukket meget publikum siden da.

Læs også: Ghost Recon Breakpoint Beta – Første indtryk

Den gratis weekend løber fra torsdag til mandag den 30. marts og inkluderer den fulde version af spillet på PlayStation 4, Windows PC og Xbox One. Tirsdag blev Breakpoint opdateret med den meget anerkendte “Ghost Experience”-patch, som introducerer et nyt regelsæt for kampagnen, der sætter et større fokus på overlevelse og taktiske elementer.

I dette gamemode kan spillere vælge begrænsninger, der begrænser deres karakters ildkraft, udholdenhed og evne til at heles, med målet om at gøre spillet til et mere udfordrende og realistisk taktisk eventyr, i modsætning til de mere helte-baserede, tyvegodsskyderelementer af division 2.

Læs også: Nu kan du skifte køn og ansigt når det passer dig i Ghost Recon Breakpoint

I Custom Experience kan du b.la. vælge:

Exit mobile version