Tech Tossen

Google frigiver gratis demoer på Stadia

Google Stadia (Foto: Google)

Google Stadia (Foto: Google)

Nu kan du prøve Googles cloudgaming-tjeneste, Stadia, helt gratis. Google lancerer nemlig en række ‘free-to-play’-demoer på platformen, som hverken kræver abonnement eller indtastning af betalingskort. Den første demo er allerede at finde i Stadias bibliotek, i form af Pac-Man Mega Tunnel, som er tilgængelig frem til den 27. oktober.

Læs også: Nu virker Google Stadia på 4G – Sådan gør du

Du behøver, som nævnt, hverken Stadia Pro-abonnement eller nogen anden form for betaling, hvis du vil prøve den gratis demo. Det eneste du behøver er at klikke på dette link og oprette en konto, hvis du ikke allerede har en.

Læs også: Microsoft vil tilbyde xCloud til iOS via browser

Umiddelbart virker det som en charmeoffensiv fra Google, der forsøger at tiltrække flere brugere til Stadia. På denne måde gør de det nemt og gratis at prøve kræfter med streamingplatformen, inden du beslutter dig for, om den er pengene værd. Jeg benytter mig selv af Stadia af og til, men har også tidligere følt mig helt alene på platformen. Forhåbentligt kan nogle gratis dage tiltrække lidt flere spillere.

Google vil tilsyneladende lancere flere gratis demoer i de kommende dage, med Humankind tilgængelig engang i dag og Immortals Fenyx Rising tilgængelig engang i morgen. Hver demo vil være tilgængelig og gratis på Stadia i 7 dage. Det er desuden blevet annonceret, at Star Wars Jedi: Fallen Order kommer til cloudgamingplatformen den 17. november i år.

Læs også: Nu kan du snart spille Xbox på din iPhone

Hvis du ligesom jeg vælger at abonnere på Stadia Pro, er der i skrivende stund 29 frit tilgængelige spil. Heriblandt Dead by Daylight, HITMAN – The Complete First Season og Hello Neighbor. Spillene udskiftes med jævne mellemrum, men når du først har tilføjet dem til din samling, er de tilgængelige så længe du er Pro-medlem.

Exit mobile version