Tech Tossen

Google lækker kommende Nest kameraer og dørklokker

Sikkerhedskamera (Foto: Bernard Hermant @Unsplash)

Sikkerhedskamera (Foto: Bernard Hermant @Unsplash)

Vi ser ofte, at kommende enheder bliver lækket på internettet før lancering. Halvdelen af vores levebrød kommer blandt andet af at dele uofficielle billeder af telefoner og lignende med jer. Det er dog ikke så tit, at vi ser producenterne selv afslører produkter før tid. Ikke desto mindre er det, hvad Google har gjort med de kommende Nest kameraer og dørklokker.

Læs også: Google lader dig slette de seneste 15 minutters søgehistorik

Takket være The Verge, som var hurtige til at tage screenshot af de kommende Nest kameraer og dørklokker, har vi fået et glimrende kig på de kommende enheder.

Det lader til, at der kommer et batteridrevet Nest kamera, som både kan bruges udendørs og indendørs. Dertil kommer endnu et kamera med projektører, samt et kablet kamera til brug indendørs. I forhold til dørklokker, er der en batteridrevet af slagsen blandt de lækkede produkter.

De lækkede Nest kameraer og dørklokker fra Google. (Foto: Google/screenshot af The Verge)

Desværre er det ikke muligt at komme ind på de individuelle produktsider. Klikker man på billederne, kommer man blot tilbage til startsiden på Googles webshop.

Læs også: Videoguide: Opsætning af Google Nest Hub 2

Det var i øvrigt tilbage i januar, at Google annoncerede et nyt line-up i Nest-serien. Dengang nævnte techselskabet dog intet om en specifik dato. Det blev til gengæld nævnt, at de nye Nest-enheder lanceres i 2021. Så forhåbentligt kommer de snart i handlen – og til test på her på Tech Tossen.

Exit mobile version