Tech Tossen

Google Stadia kommer til LG webOS smart-TV

Google Stadia (Foto: Google)

Google Stadia (Foto: Google)

LG har i dag annonceret et planlagt samarbejde med Google, der skal introducere Stadia til producentens nye webOS smart-TV. LG’s mål er at blive første TV-producent med indbygget support til Stadia-spil via webOS.

Læs også: Nu virker Google Stadia på 4G – Sådan gør du

Så snart Stadia bliver tilgængelig på LG TV, vil det også være med understøttelse af 4K og 5.1-surround til Stadia Pro-brugere. Tjenesten lanceres som en app, der kan downloades via LG Content Store. Den lanceres i anden halvdel af 2021, og bliver tilgængelig i alle lande, hvor Stadia er tilgængelig.

Læs også: Anmeldelse: Sony ZH8 – Næste generations TV

“At yde support til Stadia på LG-TV er vores forpligtelse over for kunderne, da spil er en stadig vigtigere funktion, og som LG TV-ejere forventer. Sådan sagde Lee Sang-woo, senior vicepræsident for indholdstjenester hos LG Electronics Home Entertainment Company. “Stadia ændrer den måde, folk får adgang til deres favoritspil på, og ved at levere webOS-kompatibilitet er vi tidligt i kontakt med platformen.”

Mere end 130 spil klar på Google Stadia

Indtil videre har Googles spilstreamingtjeneste mere end 130 tilgængelige titler. Heriblandt populære titler, som  Cyberpunk 2077, NBA 2K21, Assassin’s Creed: Valhalla og Watch Dogs: Legion. Som Pro-abonnent får du adgang til et bibliotek af spil uden ekstra omkostninger. Lige nu inkluderer Stadia Pro blandt andet Sniper Elite 4, Player Unknown’s Battlegrounds – Breakthrough Edition og F1 2020.

Læs også: Google Stadia kommer snart til iOS

Hvis du ikke abonnerer på Stadia Pro, eller vil spille titler, der ikke er inkluderet i abonnementet, kan alle titlerne købes enkeltvis. For at udnytte 4K-opløsning, 5.1-surround og 60 fps kræver det dog, at du er Stadia Pro-medlem.

Hvis du vil blive klogere på blandt andet kommende TV fra LG, kan du lige nu tjekke producentens virtuelle udstilling. Den foregår på CES 2021 og kan findes her.

Hvis du stadig ikke er helt med på, hvad det der Google Stadia egentlig er, og om det er noget for dig, kan du blive lidt klogere i dette afsnit af vores podcast:

Exit mobile version