Tech Tossen

Google vil fremhæve lokale anmeldelser i Play Butik

Du kender det sikkert selv. Du sidder og kigger efter en app, der kan noget specifikt, du har brug for lige nu. Men der er et hav af valgmuligheder, som alle har nogenlunde samme vurdering i app-butikken. Vurderingerne kommer fra alle verdenshjørner. Så det er svært at gennemskue, om den pågældende app nu også er noget værd i lille Danmark. Det vil Google hjælpe dig med at gennemskue nu, ved at fremhæve lokale anmeldelser i Googles Play Butik.

Læs også: Google er klar med nye Nest-kameraer

Kort fortalt betyder det, at du fra november vil se lokale anmeldelser i Google Play Butik. Disse er ikke valgt efter din geografiske placering, men derimod, hvor din enhed er registreret. Du skal dermed ikke frygte, at de mange anmeldelser i Google Play Butik pludselig bliver franske, fordi du tager en weekendtur til Paris. Men det er ikke den eneste ændring.

I starten af 2022 vil Google også begynde at fremhæve vurderinger, baseret på din enhed. Det betyder altså, at hvis du har en tablet, telefon, smartwatch eller Chromebook, vil app-butikken vise dig anmeldelser, der er relevante for din specifikke enhed.

Læs også: Google lader dig slette de seneste 15 minutters søgehistorik

Google udtaler, at dette vil give brugerne en bedre idé om, hvilken oplevelse, de kan forvente på netop den enhed, de bruger. Du kan læse mere i dette blogindlæg.

Exit mobile version