Tech Tossen

Her er decembers PlayStation Plus-spil

Hver måned kommer der som bekendt nye spil, der er gratis for PlayStstion Plus-abonnenter. December er selvfølgelig ingen undtagelse, og fra i dag kan månedens to nye spil hentes kvit og frit for medlemmer.

Det første spil er Titanfall 2. Spillet er udviklet af Respawn og foregår i samme univers som det uhyre populære Apex Legends. En af forskellene på de to titler er, at Titanfall 2 indeholder en voldsomt underholdende singleplayerdel med en gennemført historie. Da Titanfall 2 i sin tid blev lanceret, blev det overskygget af mere hypede titler, hvilket er en skam – for Titanfall 2 er et godt spil, som nu kan spilles ganske gratis, hvis man er medlem af PlayStation Plus.

Det næste spil er også actionfyldt, omend på en helt anden måde. Her er nemlig tale om Monster Energy Supercross: The Official Videogame. Spillet er Supercross-verdenens svar på FIFA, og indeholder blandt andet kørere og motorcross-cykler, der kan tilpasses efter behag. Derudover indeholder spillet også en track editor, der lader dig lave dine helt egne Supercross-baner.

Begge spil er som sagt tilgængelige fra i dag, og hvis de downloades, kan de spilles indtil man ikke længere er medlem af PlayStation Plus.

Exit mobile version