Tech Tossen

Her er næste måneds PlayStation Plus-spil

September er snart ovre, hvilket betyder, at oktober måneds spil til PlayStation Plus er blevet offentliggjort. PlayStation Plus har aldrig været kendt for at dele ud af nye toptitler til medlemmerne, og oktober bliver absolut ingen undtagelse.

Næste måneds to titler er MLB The Show 19 og The Last of Us Remastered. For dem der ikke kender så meget til baseball, kan vi fortælle, at sæsonen slutter på søndag, hvor selve spillet givetvis også taber en del interesse og værdi. Kigger vi på The Last of US, så er der tale om et spil, der oprindeligt blev udgivet til PlayStation 3, og dermed heller ikke hører til blandt de mest eftertragtede titler til PlayStation 4.

Med al hypen omkring det kommende The Last of Us Part II, er The Last of Us Remastered selvfølgelig en god mulighed for at få genopfrisket historien, så man er klar til toeren.

Begge spil vil være tilgængelige for PlayStation Plus-medlemmer, uden yderligere omkostninger, fra den 1. oktober til den 4. november. Indtil da har man stadig mulighed for at hente denne måneds spil – Batman: Arkham Knight og Darksiders 3.

Exit mobile version