Tech Tossen

Her er størrelse på det nye Call of Duty – og systemkrav

Call of Duty: Black Ops Cold War (Foto: Call of Duty)

Call of Duty: Black Ops Cold War (Foto: Call of Duty)

Activision har offentliggjort størrelse på de forskellige Call og Duty: Black Ops Cold War-versioner, samt systemkrav til PC. Spillet udkommer på tværs af platforme den 13. november og vi kan roligt sige, at det kommer til at fylde en hel del på din harddisk.

Læs også: Stå sammen hver for sig – De bedste online multiplayerspil til at holde sammen under Coronavirus

Det er egentlig ikke overraskende, at det kommende Call of Duty er et stort spil. På min PC kan jeg se, at installationsmappen til Call of Duty Modern Warfare faktisk fylder vanvittige 230 GB. Så det var forventet at Call of Duty: Black Ops Cold War også ville have en anseelig størrelse.

Hvad der måske er lidt overraskende er, at det kommende spil faktisk ikke er nær så stort, som det nuværende. Afhængigt af platform og grafikindstillinger, kan spillet komme helt ned på 82 GB. Hvis du kun skal spille multiplayerdelen på PC, kan du her nøjes med at installere 35 GB. Herunder kan du se den fulde liste:

Hvis du har forudbestilt enten PlayStation 5 eller Xbox Series X, bliver pladsmangel næppe et problem fra første dag. Hvis du derimod skal spille på den mindre og billigere Xbox Series S, er Call of Duty: Black Ops Cold War af en sådan størrelse, at det næsten halverer din tilgængelige lagerplads. Den lille konsol kommer kun med 512 GB lager, hvoraf en del formodes allokeret til styresystemet.

Læs også: Assassins Creed-spil kommer måske ikke til PlayStation 5

Takket være lækkede oplysninger på Reddit og Twitter, har vi en god idé om, hvor meget plads der er tilbage på Xbox Series S og PlayStation 5, når styresystemet har taget sin del. Her forlyder det, at Xbox Series S blot har 364 GB ledig plads til spil, mens PlayStation 5 har 667 GB.

Systemkrav til Call of Duty: Black Ops Cold War

De fleste computere kan være med, når der skal spilles Call of Duty: Black Ops Cold War. Minimumsspecifikationerne er så lave, at fjerde generations Core i3 og et gammel GeForce GTX 670 kan være med. Også de anbefalede specifikationer – uden ray tracing – ser ud til at være på et niveau, hvor de fleste kan være med.

Læs også: Sammenligning: Xbox Series X vs. Xbox Series S

Straks værre ser det ud, hvis du skal op i ‘Competitive’ eller ‘Ultra RTX’. Begge kræver 16 GB RAM og relativt kraftige processorer. Dertil kommer high-end-grafikkort, som RTX 3070 og RTX 3080. Du kan se alle systemkrav herunder:

Activision har offentliggjort de fulde systemkrav til Call of Duty: Black Ops Cold War. (Foto: Activision)

Exit mobile version