Tech Tossen

Hitman 2’s sidste mission er lige på trapperne

Da Agent 47 tager en arbejdsferie til Maldiverne senere denne måned, har IO Interactive givet os et nærmere kig på Hitman 2’s nye destination, Haven Island, samt den ledsagende mission, Last Resort. Haven Island er et tropisk paradis med gyldne strande, krystalklart vand og en skaldet morder. Det er også hovedkvarteret for en tjeneste, hvis primære funktion er at oprette holde et vist omdømme. Derfor forkæler tjenesten også sine forfærdelige gæster med al den luksus de ønsker. I Last Resort, der ligger lige efter bankmissionen, bliver Agent 47 nødt til at stille op som gæst for få ram på en trio af mål.

Hitman – Haven Island

IO Interactive vil dele historiedetaljer senere, men for nu ved vi, at der vil være mere end 75 udfordringer, 20 mestringsniveauer, fire unikke genstande, en ny dragt og syv præmier man kan opnå.
Haven Island vil også være tilgængelig i Kontraktilstand. Flere detaljer om målene og placeringen frigives snart. Desværre er det den sidste udvidelse til Hitman 2. Heldigvis vil der stadigvæk være en række kontrakter og mål til at holde os optaget efter lanceringen.

Exit mobile version