Tech Tossen

JBL lancerer Quantum 910 Wireless

JBL Quantum 910 Wireless. (Foto: JBL)

JBL Quantum 910 Wireless. (Foto: JBL)

JBL er snart klar med et nyt gamingheadset i Quantum-serien. JBL Quantum 910 Wireless, som headsettet hedder, kommer med en masse avanceret teknologi – blandt andet tracking af dine hovedbevægelser.

Sådan ser det nye gamingheadset fra JBL ud. (Foto: JBL)

Læs også: JBL lancerer Tune Flex

”Lyd spiller en afgørende rolle for vores evne til at fordybe os i spil. Med vores indbyggede teknologier giver JBL Quantum-headset spillere mulighed for at opleve virtuelle verdener med stor nøjagtighed. I JBL Quantum 910 Wireless har vi brugt vores egne algoritmer og indbyggede tracking-teknologier, der gør det muligt for spillere at opleve både lyde og bevægelser som aldrig før,” siger Alfredo Fernandez Franco, Senior Director for Immersive Audio, HARMAN.

Læs også: Anmeldelse: JBL Live Pro+ TWS

Ifølge JBL, er Quantum 910 Wireless kompatibelt med alle platforme. Desværre er det dog ikke alle platforme, der understøtter den trådløse tilslutning. Blandt andet Xbox – som er notorisk svære at lave trådløst tilbehør til – er kun kompatibel via 3,5 mm jackstik.

JBL Quantum 910 Wireless funktioner:

Læs også: Anmeldelse: JBL Link Music – Godt alternativ til Google

Det nye headset rammer handlen i midten af september, hvor det i første omgang kan købes på JBL’s hjemmeside – prisen bliver 1.699 kroner.

Exit mobile version