Tech Tossen

League of Legends: Finalisterne skal findes

Således ser trofæet ud, som på mandag overrækkes til dette års verdensmestre

Efter en lille måned med preliminaries, play-ins og gruppespil, er vi nu endelig nået til semifinalerne ved årets League of Legends World Championship. I alt 3 hold fra hver region (EU, NA, Kina og Korea) deltog i gruppespillet, men tilbage står kun fire.

Semifinalisterne
I løbet af weekenden skal finalisterne findes. Den første semifinale spilles i morgen, lørdag, i hvad der kunne gå hen og blive et kinesisk gyser-opgør mellem sidste års vindere, Invictus Gaming, og SunPlus Phoenix. Sidstnævnte har aldrig før stået i finalen, så vi må forvente et hold der vil gøre deres absolut ypperste, for at drille Invictus.

Invictus Gaming skal forsøge som det blot andet hold i historien, at genvinde deres verdensmesterskab.

Der er ingen tvivl om, at morgendagens opgør bliver interessant. Men størstedelen af verdens LoL-tilhængere ser frem imod søndag. Her møder de tredobbelte verdensmestre, kinesiske SKT Telecom 1, forsøge at slå europæiske G2 E-sports.
Begge hold leverede en næsten fejlfri præstation i deres respektive kvartfinaler, men foruden en spiller som Faker, der betragtes som verdens bedste midlaner, og SKT’s forrygende historie, må de altså også betragtes som favoritterne, blandt de resterende hold.

SKT T1 er det eneste hold i verden, der har vundet Worlds mere end én gang.

I mine øjne hersker der ingen tvivl – er der nogen der skal vippe SKT af pinden, vil det skulle være netop G2. Mange havde betragtet dette slag som et regulært finale-opgør, men vi må altså se ét af de to mest dominerende hold i år, forlade turneringen uden chancen for trofæet.

Hvilke hold ser du nå finalen? Del dine tanker i kommentarfeltet

Exit mobile version