Tech Tossen

Logitech G lancerer PRO Racing Wheel og Pedals

Logitech G har lanceret PRO Racing Wheel og PRO Racing Pedals. Det er en ny professionel raceropsætning designet med- og til professionelle simulatorkørere. PRO Racing Wheel er designet til at give den mest realistiske raceroplevelse. Den har en ny Direct Drive-motor sammen med TRUEFORCE-feedbackteknologi, der har til hensigt at leverer den mest præcise og rene forbindelse til racerløb.

Læs også: Det bedste PC-tilbehør – februar 2022

“Logitechs PRO Wheel gør sim racing-oplevelsen utrolig realistisk. Jeg kan mærke forholdene på banen og hvordan bilen ændrer sig under løbet, hvilket er banebrydende. Når jeg bruger rattet derhjemme, føler jeg, at jeg er på banen,” udtaler Lando Norris, F1-racer for McLaren.

Logitech G PRO Racing Wheel. (Foto: Logitech)

PRO Racing Wheels helt nye Direct Drive-motor har imponerende 11 newtonmeter kraft med en utrolig lav latenstid. Sammen med TRUEFORCE leverer den racerrealisme med højere responsfrekvenser end nogensinde. Som et resultat af det, kan sim-racere nu opleve fysik og lyd i spillet med meget højere niveauer af præcision og næsten øjeblikkelig feedback med alt fra vejforhold til motorvibrationer.

“Fans af vores racerrat og pedaler kan forvente en seriøs opgradering i realisme, ydeevne og kontrol samt design og holdbarhed,” udtaler Richard Neville, head of simulation and controllers hos Logitech Gaming. Han fortsætter:

“Vi analyserede alt fra hvor mange gearskift, sving og påvirkninger et hjul på 11 newtonmeter tager til hvilke materialer og komponenter, der vil holde gennem selv de mest opslidende racerforhold.”

Læs også: Anmeldelse: F1 22 – Vild simulator, middelmådigt spil

Logitech G PRO Racing Wheel er designet til professionelle racere og har:

Derudover kommer pedalerne med følgende funktioner:

Logitech G PRO Racing Wheel fås i to versioner. Den ene er kompatibel med pc, PlayStation 5 og PlayStation 4 konsoller. Den anden er kompatibel med pc, Xbox Series X|S og Xbox One.

Logitech G PRO Racing Wheel med pedaler. (Foto: Logitech)

Logitech G PRO Racing Pedals er kompatible med pc’er med Windows 10/11 gennem en USB-port. Hvis de er tilsluttet PRO Racing Wheel, er de desuden kompatible med Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 eller PlayStation 4 konsoller.

Priser og tilgængelighed

Logitech G PRO Racing Wheel og PRO Racing Pedals forventes at være tilgængelige på LogitechG.com og hos globale forhandlere i september 2022 til en vejledende udsalgspris på 7.990 DKK for rattet og 2.890 DKK for pedaler.

Exit mobile version