Tech Tossen

Microsoft lancerer ny Xbox den 10. november

Xbox Series X (Foto: Xbox)

Xbox Series X (Foto: Xbox)

Efter flere måneders spekulationer har Microsoft endelig offentliggjort lanceringsdato og pris på de to nye Xbox-konsoller. Både Xbox Series X og Xbox Series S lanceres den 10. november, med forudbestillinger startende fra den 22. september. Som noget nyt, bliver den nye Xbox-serie tilgængelig via Xbox All Access i Danmark, i samarbejde med Elgiganten.

Læs også: Microsoft bekræfter Xbox Series S med billede og pris

Xbox All Access er Microsofts månedlige afbetaling, hvor du uden udbetaling får en spillekonsol og Xbox Game Pass Ultimate til et fast månedligt beløb. Indtil videre All Access kun været tilgængeligt i USA, England, Australien og New Zealand til en pris fra 24,99 dollars om måneden. Hvis prisen bliver den samme i Danmark, kan du således få en af de nye konsoller for cirka 160 kroner om måneden, fordelt over 24 måneder.

Microsoft fortæller dog, at Xbox All Access først bliver klar i Danmark op til jul. Det betyder altså, at du højst sandsynligt må punge ud med hele konsollens beløb, hvis du vil forudbestille den 22. september. Her er der til gengæld gode nyheder for dem, der har frygtet en pris på over 6.000 kroner.

Læs også: Xbox Series X – specifikationer, design og spil

De officielle priser fra Microsoft ligger nemlig langt under det frygtede. Xbox Series X har fået en vejledende pris på 499 dollars, hvilket svarer til cirka 3.150 danske kroner. Den billigere Xbox Series S har fået et noget billigere prisskilt på 299 dollars, hvilket svarer til små 1.900 kroner. Der er dermed langt op til de 6.000 kroner. Selv med danske skatter og afgifter.

EA Play bliver en del af Xbox Game Pass Ultimate

En anden nyhed fra Microsoft er, at EA Play bliver en del af Xbox Game Pass Ultimate. EA Play, som tidligere hed EA Access, har indtil nu været en selvstændig abonnementstjeneste. For 32 kroner om måneden har du kunne få adgang til et bibliotek af EA-spil, samt rabatter og tidsbegrænsede prøveperioder.

Det betyder at du fremover får adgang til EA Play-biblioteket, hvis du abonnerer på Xbox Game Pass. Hvorvidt du stadig vil kunne abonnere på EA Play alene, er endnu uvist.

Exit mobile version