Tech Tossen

Mount and Blade 2: Bannerlord er udgivet i Early Access!

Mere end syv år efter det blev annonceret, lanceres Mount & Blade 2: Bannerlord endelig på Steam, til at starte med i Early Access. I betragtning af alle forsinkelser for nylig, var man lidt bekymret for, at vi ikke ville se det ankomme i marts. Men det viser sig, at det faktisk er forud for tidsplanen, så vi får fat på det i dag, 30. marts, i stedet for den planlagte udgivelse 31. marts.

Læs også: Call of Duty: Modern Warfare får Infected-Mode, et nyt map og en ny operatør

Mount & Blade II: Bannerlord er den længe ventede efterfølger til det anerkendte middelalderlige kampsimulator og rollespil Mount & Blade: Warband. Bannerlord foregår 200 år før Warband, og udvider både det detaljerede kampsystem og Calradias verden. Bombarder fæstninger med belejrings-udstyr, etabler hemmelige kriminelle imperier i byens baggader eller luk dem ind i de tykke kaotiske kampe i din søgen efter magt.

Læs også: Outer Wilds sætter kurs mod Steam

Nøgleord i Mount & Blade 2: Bannerlord

Ekstra rabat igennem Corona-Krisen

Bannerlord bliver også sat ned med 10 procent gennem de første to uger, hvor ejere af de foregående spil får yderligere 10 procent slået af prisen. Med hensyn til spillets omkostninger har TaleWorlds erkendt, at coronavirus-udbruddet har efterladt mange mennesker i økonomisk kamp. Derfor, og fordi spillet udkommer i early access, har TaleWorlds altså valgt at gøre med de nævnte rabatter.

Exit mobile version