Tech Tossen

Netflix vil tilbyde gaming indenfor det næste år

Netflix. (Foto: Cameron Venti @Unsplash)

Netflix. (Foto: Cameron Venti @Unsplash)

Vi kender alle Netflix som en stremingtjeneste, der tilbyder et stort udvalg af film og serier. Men indenfor det næste år, kan Netflix også komme til at tilbyde gaming til sine abonnenter.

Læs også: Xbox Cloud Gaming kommer til Windows PC og iOS

Ifølge Bloomberg, har Netflix ansat Mike Verdu til at stå i spidsen for streaminggigantens gaming-afdeling. Navnet siger dig måske ikke så meget, men Mike Verdu har både arbejdet hos EA Games, samt Facebooks Oculus, hvor Verdu blandt andet var vicedirektør for AR- og VR-spil. Fra 2017 til 2018 arbejdede Verdu hos EA Mobile, hvor han blandt andet stod i spidsen for spil, som Star Wars: Galaxy of Heroes, Plants vs. Zombies og Sims Free Play.

Det forlyder, at Netflix har planer om at udvide sit gaming-team i de kommende måneder. På den måde vil selskabet forsøge at være klar med streaming af videospil i løbet af det kommende år. Gaming-markedet er ikke helt nyt for Netflix, som tidligere har tilbudt historiedrevne spil på baggrund af allerede eksisterende serier. Et eksempel er Bear Grylls, der skal overleve i naturen ved hjælp af dine valg i løbet af afsnittene.

Læs også: Nu virker Google Stadia på 4G – Sådan gør du

Bloomberg fortæller, at der ikke er planer om at lancere en selvstændig spilplatform. Spillene vil derimod blive tilbudt sammen med det allerede eksisterende bibliotek af film og serier på Netflix. Ydermere har streaminggiganten angiveligt ingen planer om at hæve abonnementspriserne.

Exit mobile version