Tech Tossen

Nintendo er klar med ny trailer til Metroid Dread

Metroid Dread (Foto: Nintendo)

Metroid Dread (Foto: Nintendo)

Nintendo er klar med en ny trailer til Metroid Dread. I traileren får du et glimt af nogle af de mystiske farer, der lurer i skyggerne på planeten ZDR. Du kan også se nogle af de evner og våben, som Samus har til sin rådighed.

Læs også: Nintendo Switch-spil indtager alle pladser på Japans top-30

Traileren viser Samus blive angrebet af et mystisk væsen kort efter, at hun er landet på planeten ZDR. Den mystiske figur viser sig at være en Chozo, som er en meget intelligent og teknologisk avanceret art, der har kæmpet for at skabe fred i hele galaksen. Men tiden arbejdede imod dem og det er nu meget sjældent, at man ser levende Chozo. Så hvem er denne Chozo-kriger, og hvorfor angriber den Samus?

Ud over mødet med Chozo, indeholder traileren andre interessante scener. Herunder et gigantisk monster, der ser ud til at være en Kraid – en fjende, som Samus har kæmpet mod i tidligere spil.

Traileren præsenterer også flere nye og tilbagevendende evner og våben, som Samus har til sin rådighed. Disse omfatter Flash Shift, som giver Samus mulighed for at teleportere sig, Grapple Beam, en stråle, som giver Samus mulighed for at svinge sig hen til et bestemt sted eller manipulere forskellige dele af omgivelserne, og Storm Missile, som giver Samus mulighed for at sigte og affyre en strøm af små missiler. Du kan finde en mere komplet liste over disse evner og flere oplysninger om, hvordan de fungerer, i Metroid Dread Report Vol. 6.

Læs også: Nintendo-hacker får tre års fængsel

Spillet udkommer den 8. oktober til Nintendo Switch. I mellemtiden kan du underholde dig selv med “Metroid Dread Report”-serien, hvor du finder alle de seneste oplysninger om Metroid Dread og får et glimt bag kulisserne fra spillets udviklere. Her er en liste over de tidligere artikler i serien:

Exit mobile version