Tech Tossen

Nintendo Switch med 4K kan komme i 2021

Nintendo Switch (Foto: Nintendo)

Nintendo Switch (Foto: Nintendo)

Sony og Microsoft har godt gang i markedsføringen af PlayStation 5 og Xbox Series X, der begge understøtter 4K. Men hvor efterlader det Nintendo Switch, der på nuværende tidspunkt har langt til 4K-opløsning? Det kunne sagtens være en tanke, der har strejfet folkene hos Nintendo.

Læs også: Pokémon Snap kommer til Nintendo Switch

Ifølge Bloomberg, bliver der nemlig arbejdet på en opgraderet version af den populære spillekonsol. Derudover fortæller Bloomberg, den nye 4K-kompatible Nintendo Switch allerede kommer til næste år.

Udover det faktum, at den opgraderede konsol skal understøtte 4K, er det småt med informationer. Det lader dog til, at konsollen kan blive understøttet af en lang række nye spiltitler fra Nintendo selv, såvel som eksterne spiludviklere. Hvis rygtet om en masse nye spil passer, står det i relief til dette års noget spinkle udvalg af nye udgivelser.

4K bliver den fjerde Nintendo Switch

Hvis Nintendo lancerer en opgraderet konsol til næste år, vil det være den fjerde konsol i Switch-serien. Siden lanceringen i 2017, har Nintendo både udgivet en ny version af Switch med bedre batteritid, samt en lite-version, der udelukkende er håndholdt. På nuværnde tidspunkt er konsollen bygget op omkring en specialdesignet Nvidia Tegra GPU og 4 GB RAM. Derfor bliver det interessant at se, hvilke opgraderinger Nintendo har i ærmet for at kunne understøtte den bedre opløsning.

Læs også: Byg dit eget Nintendo Entertainment System i LEGO

Tidligere på året blev Nintendo Switch revet væk fra hylderne og var i en periode udsolgt de fleste steder. Nu hvor butikkerne igen har konsollen på lager, må formode, at den store interesse er blevet dækket. Derfor giver det ikke umiddelbart mening at lancere en ny version af Nintendo Switch lige nu. Med en lancering til næste år, kan Nintendo dog være heldige, at hypen omkring PlayStation 5 og Xbox Series X har lagt sig en anelse. Det kan betyde en åbning i markedet for den mere “familievenlige” konsol.

Exit mobile version