Tech Tossen

Nu kan du få en måneds gratis Origin Access

EA vil gerne have, at man sikrer sin konto mod ondsindede typer, der forsøge at tilegne sig uberettiget adgang til andres konti. For at få så mange af sine medlemmer som muligt til at sikre deres EA konto, giver EA nu en måneds gratis medlemskab til Origin Access.

Grunden til, at EA uddeler de gratis medlemskaber skal findes i, at oktober er “National Cybersecurity Awareness Month” i USA. I den forbindelse vil EA gerne bidrage til opmærksomheden omkring cybersikkerhed, hvilket de altså gør ved at belønne de brugere, der tilføjer tofaktorgodkendelse – eller loginbekræftelse, som EA kalder det på dansk.

Hvis man ikke allerede er medlem af Origin Access, vil man, efter tilføjelsen af loginbekræftelse, få en måneds gratis Origin Access Basic-abonnement. Er man derimod allerede abonnent på Origin Access Basic, vil EA ikke trække penge for medlemskabet i november. Det samme gælder også, hvis man i forvejen abonnerer på det dyrere Origin Access Premier.

Origin Access Basic indeholder mere end 200 spil, deriblandt Battlefield V, Anthem, Vampyr og Titanfall 2. Hvis man er Origin Access Premier-medlem, så har man desuden adgang til titler som FIFA 20 og Madden NFL 20, i deres respektive “Ultimate Editions”.

Tilbuddet slutter den 31. oktober. Man har således hele måneden til at tilføje loginbekræftelse til sin konto. Skulle man være interesseret i at gøre brug af tilbuddet, kan man læse mere via EA’s hjemmeside, hvor der også findes en udførlig guide til at slå loginbekræftelse til.

Exit mobile version